Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016 16:35

Στήριξη... με κάρτα μέλους του Πανναξιακού ΑΟΝ

Μπορεί ο Πανναξιακός ΑΟΝ αυτό το διάστημα να κινείται σε μεταγραφικούς ρυθμούς με την απόκτηση των Κουβανέζων Ροντρίγκεζ και Αλβάρεζ, όμως παράλληλα ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά, καθώς εκτός των εισιτηρίων διαρκείας, από  σήμερα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και οι κάρτες μελών που παρέχουν στους κατόχους τους ειδικά προνόμια, ενώ παράλληλα δίνουν στήριξη στην ομάδα που φέτος θα εκπροσωπήσει τη Νάξο και τις Κυκλάδες, σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

«Ο Πανναξιακός ΑΟΝ στο πλαίσιο της συσπείρωσης του φίλαθλου κοινού της Νάξου, εκδίδει κάρτες μέλους του «Πανναξιακού ΑΟΝ» με σκοπό την στήριξη του σωματείου αλλά και ανταποδοτικά οφέλη προς τα μέλη του.

Οι κάρτες μέλους βρίσκονται ήδη σε κυκλοφορία και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις προμηθευτούν από τα μέλη της διοίκησης ή από επιλεγμένα σημεία διάθεσης.

Οι κάτοχοι της κάρτας-μέλους, εκτός της σημαντικής οικονομικής ενίσχυσης προς τον σύλλογο, θα απολαμβάνουν επίσης ειδικά προνόμια, όπως:

  • Ειδικές εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις
  • Συλλεκτικό μπλουζάκι με τα διακριτικά του συλλόγου
  • Συλλεκτικό κασκόλ στα χρώματα του συλλόγου
  • Έκπτωση 50% στους εντός έδρας αγώνες
  • Συμμέτοχη κατόπιν κλήρωσης δύο (2) μελών στις εκτός έδρας αποστολές της γυναικείας ομάδας βόλεϊ

*Τα προνόμια της κάρτας μέλους θα ενεργοποιούνται μετά την συμπλήρωση του 50% της ετήσιας συνδρομής.

Το κόστος της μηνιαίας συνδρομής ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των δέκα (10) ευρώ και υπάρχει η δυνατότητα η συνδρομή να αγοραστεί εφάπαξ κερδίζοντας έκπτωση (12 μήνες 100 ευρω)».

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares