Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 00:54

Ο Παμμηλιακός ομορφαίνει τη Μήλο και συγχαίρει τους πρωταθλητές!

Μια ιδιαίτερη περιβαλλοντική πρωτοβουλία έφερε εις πέρας ο Παμμηλιακός την Κυριακή 10/4.

Αθλητές και προπονητές από διάφορα τμήματα του συλλόγου, αλλά και μέλη της διοίκησης πήραν τα σκαπτικά εργαλεία και τους κασμάδες και διαμόρφωσαν με δεντροφύτευση τον κόμβο διασταύρωσης Πολλωνίων-Πλάκας-Αδάμαντα στο ύψος του Παρασπόρου.

Το έργο όμως δεν θα μείνει εκεί. Θα ακολουθήσει η συντήρηση με πότισμα και καλωπισμό του κόμβου, ενόψει καλοκαιριού, μέχρι να αλλάξει τελείως όψη το ξερό τοπίο που ξέραμε μέχρι σήμερα. Ήταν η πρώτη από μια σειρά δράσεων δεντροφύτευσης που θα πραγματοποιήσει ο Παμμηλιακός στη Μήλο.

Σε αυτήν την πρωτοβουλία ξεχωριστή ήταν η συμπαράσταση της IMERYS που προσέφερε τα δενδρύλια αλλά και η εθελοντική βοήθεια του γεωπόνου Γιώργου Πετράκη τον οποίο ο Παμμηλιακός ευχαριστεί ιδιατέρως. Πολλά μπράβο αξίζουν και στον Βασίλη Παπικινό, ο οποίος φρόντισε για την προετοιμασία του χώρου, της πρώτης αυτής δεντροφύτευσης για το 2016.

Ο Παμμηλιακός συγχαίρει του πρωταθλητές!

Συνεχίζοντας τον δικό του αγώνα για την παραμονή στην Α’ Κατηγορία Κυκλάδων και του χρόνου, ο Παμμηλιακός δεν θα μπορούσε να παραλείψει να συγχαρεί τους πρωταθλητές της Σαντορίνης! Πρωτίστως τον Πανθηραϊκό για την κατάκτηση του φετινού τίτλου Κυκλάδων και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου, αλλά και τον έταιρο σύλλογο του νησιού του ηφαιστείου Λάβα Εμπορείου για την εξασφάλιση του τίτλου της Β’ Κατηγορίας και την άνοδο του στα «σαλόνια» της Α’ Κυκλάδων!

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τριπλή ενημέρωση από τη ΛΕΜΟΝ Be My Hero - Naxos Tennis Club »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares