Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2015 20:56

Στο τελευταίο στάδιο το κλειστό της Πάρου

12399413 10207958464740311 1849166519 n

Όπως όλα δείχνουν η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Πάρου θα είναι έτοιμη στις αρχές του καλοκαιριού.

Το θέμα της ολοκλήρωσης της κλειστής αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στην Μάρπησσα της Πάρου, φαίνεται να βρίσκει τον δρόμο της οριστικής περάτωσης.
Θυμίζουμε πως πριν μερικούς μήνες, όταν άρχισαν τα κάπιταλ κοντρόλς, υπήρχε αδυναμία καταβολής χρημάτων στον εργολάβο με αποτέλεσμα να παγώσουν οι εργασίες.
Στην συνέχεια βρέθηκε τρόπος να γίνουν οι πληρωμές, έγινε αναίρεση της παύσης εργασιών και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να βλέπουμε εμφανή πρόοδο, καθώς έχει μπει μπροστά η κατασκευή της οροφής της αίθουσας.
Η προϊσταμένη της διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Πάρου κ. Κούτλα μας εξήγησε:
"Το πρόβλημα με τις πληρωμές διευθετήθηκε και το πολύ σημαντικό νέο είναι πως η διαχειριστική αρχή του υπουργείου ανάπτυξης έχει ήδη εντάξει το έργο στο επόμενο ΕΣΠΑ. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να ελέγχουμε τις εργασίες και στην συνέχεια της δικής μας θετικής εισήγησης, η Τράπεζα της Ελλάδας να προβαίνει κανονικά στις πληρωμές.
Αυτό μαζί με την ασυνήθιστη συνεργασία και συνέπεια των αναδόχων του έργου μας κάνει να αισιοδοξούμε πως μέχρι το τέλος Μαΐου, που είναι το χρονικό όριο της διαχειριστικής αρχής, θα έχουμε τελειώσει. Ακόμη και αν προκύψουν μικροπροβλήματα σε σχέση με τις ημερομηνίες είμαστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε και με την καλή συνεργασία όλων νομίζω πως το όνειρο της κατασκευής αυτού του σημαντικού έργου είναι πιο κοντά από ποτέ".

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares