Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015 14:09

Επίσκεψη Καρούλια στην Κύθνο

Οι σκέψεις και το ενδιαφέρον στην Κύθνο για το ποδόσφαιρο δεν σταματούν ούτε το καλοκαίρι.

Με πρωτοβουλία του προπονητή Σταύρου Κονιδάρη επισκέφθηκαν το νησί ο Νίκος Καρούλιας με τον συνεργάτη του Γ. Περλορέντζο.

Οι άνθρωποι της ομάδας θέλοντας να εκμεταλλευτούν την εμπειρία του παλιού άσσου, συζήτησαν μαζί του για τις προϋποθέσεις ανάπτυξης του τοπικού ποδοσφαίρου και το έμπειρο μάτι του Ν. Καρούλια διέγνωσε το πάθος και την αγάπη για τον ΑΟ Κύθνου από τους ντόπιους και δήλωσε την σιγουριά του για το ευοίωνο μέλλον.

Ιδιαίτερα έμεινε εντυπωσιασμένος από την σχέση του προπονητή με τα νεαρά παιδιά και εξέφρασε την ευχάριστη έκπληξη του,καθώς αυτή η σχέση είναι το βασικό συστατικό της επιτυχίας.

Δεσμεύτηκε στους κυρίους Σ. Κονιδάρη και Γ. Ηλιού να επισκεφθεί εκ νέου το νησί όταν θα έχουν αρχίσει οι προπονήσεις για να μεταδώσει από την μεριά του στους παίκτες τις γνώσεις και την εμπειρία του.

Στο μεταξύ και άλλες προσωπικότητες του Ελληνικού ποδοσφαίρου έχουν προσκληθεί για να δώσουν με την παρουσία τους το κίνητρο της συνεχούς προσπάθειας.

Συγκεκριμένα ο Χ. Πατσατζόγλου και ο Τ. Λαζάρου αναμένονται στην Κύθνο για να συνεργασθούν και να προσθέσουν την δική τους συνδρομή στο πλάνο ανάπτυξης του Σταύρου Κονιδάρη και της διοίκησης.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares