Ευχές από όλους

Εδώ θα αναρτούνται οι ευχές των ενώσεων και των σωματείων.

Α.Ο. ΠΑΡΟΥ

karta aop 1

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Α.Ο. Σύρου

karta ak aos

Α.Σ. Άνω Μεράς

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι Αθλητές και το Τεχνικό επιτελείο του Α.Σ. Άνω Μεράς ευχόμαστε σε όλο τον αθλητικό κόσμο των Κυκλάδων χρόνια πολλά. Το 2015 να είναι για όλους μία χρονιά γεμάτη υγεία, επιτυχίες και επίτευξης των προσωπικών στόχων.

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2015 ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ.

ΕΞΩ Η ΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

 

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ

KARTA 2015

ΑΟ ΘΗΡΑΣ

Το Δ.Σ. της ομάδας του Α.Ο. Θήρας και τα αγωνιστικά του τμήματα εύχονται για τη καινούργια χρονιά υγεία και προσωπική καταξίωση σε όλα τα μέλη που απαρτίζουν την οικογένεια του Α.Ο. Θήρας καθώς και στον φίλαθλο κόσμο του βόλεϊ.

Επίσης θερμές ευχές στις μικρές αθλήτριες και τους μικρούς αθλητές του Ομίλου μας αλλά και στις οικογένειες τους.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Θήρας

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Το Δ.Σ. και τα αγωνιστικά τμήματα μπάσκετ και ταεκβοντο του ΠΓΣΣ εύχονται σε όλο τον κόσμο μια χαρούμενη και δημιουργική χρονιά γεμάτη χαρά και υγεία.

Το Δ.Σ. του ΠΓΣΣ

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

Το Δ.Σ. της Θύελλας Καμαρίου εύχεται σε όλο τον φίλαθλο κόσμο των Κυκλάδων Καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες σε αθλητικό και προσωπικό επίπεδο.

Το Δ.Σ. της Θύελλας Καμαρίου

ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ

Το Δ.Σ. της Λάβας Εμπορείου εύχεται ολόψυχα η νέα χρονιά να είναι γεμάτη με υγεία και εκπλήρωση όλων των προσωπικών στόχων του καθενός.

Μετά τιμής,

το Δ.Σ. της Λάβας Εμπορείου

Α.Ο. ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΥ

Ο Α.Ο. Καρτεράδος εύχεται σε όλα τα σωματεία και τους ανθρώπους τους καθώς και στον φίλαθλο κόσμο καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία και επιτυχίες.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Καρτεράδου

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

KARTA PAMMHLIAKOS

N.O. ΠΑΡΟΥ

KARTA NO PAROY

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ

KARTA AOM

 

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ο. Μυκόνου, καθώς και οι αθλητές όλων των τμημάτων Ποδοσφαίρου, Ακαδημιών Στίβου και Μπάσκετ, ευχόμαστε σε όλα τα αθλητικά σωματεία των Κυκλάδων, σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που καλύπτουν το ρεπορτάζ μας καθώς και σε όλο το φίλαθλο κόσμο των Κυκλάδων, Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2015 με υγεία και ευτυχία

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

KARTA PANTH

Ο.Φ.Τ.Σ. ΣΥΡΟΥ

karta omsf

Δήμαρχος Νάξου και Μ. Κυκλάδων

KARTA DIMARXOS

Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

KARTA ESK

 

Το Δ.Σ. της ΕΣΚΚ σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα υγιές 2015.

Α.Ο. ΠΑΓΟΥ

Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Πάγου, τα προπονητικά επιτελεία και οι αθλητές του συλλόγου εύχονται καλά Χριστούγεννα και καλή χρόνια σ’ όλο τον κόσμο. Ο νέος χρόνος να είναι γεμάτος με υγεία ευτυχία και δημιουργία.

Με τιμή το Δ.Σ.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο.

 PANAX KARTA

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ (σε ποδόσφαιρο και στίβο) ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο.
Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares