Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2014 15:34

Γλέντι με μαντινάδες και βραβεύσεις

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα του Πανθηραϊκού Α.Ο το Σάββατο 29 Νοεμβρίου, στο κοσμικό κέντρο "Μαριώ", το οποίο γέμισε ασφυκτικά από φίλους και ανθρώπους της ομάδας. 

VRAVEYSH1Η συνεστίαση ξεκίνησε με την ομιλία του Προέδρου της ομάδας, Νίκου Καμπουράκη, ο οποίος αφού αρχικά καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, εξέφρασε την χαρά του για το γεγονός ότι η οικογένεια του Πανθηραϊκού συγκεντρώθηκε ξανά, έπειτα από πολλά χρόνια σε μια τέτοια εκδήλωση. 

Στη συνέχεια της ομιλίας του, ο πρόεδρος της ομάδας αναφέρθηκε με συντομία σε ιστορικές επιτυχίες του Σωματείου, ενώ ευχαρίστησε και συνεχάρη τον προπονητή του Πανθηραϊκού κ. Κωνσταντόπουλο Αλέξανδρο, τους συνεργάτες του καθώς και τους ποδοσφαιριστές για την πολύ επιτυχημένη παρουσία της ομάδας στη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο, αφού μετά από οκτώ αγώνες ο Πανθηραϊκός παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. VRAVEYSH2

Έπειτα αναφέρθηκε στο πολύ ευχάριστο γεγονός της ανακατασκευής του γηπέδου του Πανθηραϊκού, η οποία βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο και το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί το προσεχές διάστημα. 

Τέλος, η διοίκηση του Πανθηραϊκού θέλησε να τιμήσει κάποια άτομα για την προσφορά τους στην ομάδα.

 Αρχικά, βραβεύθηκε ο ποδοσφαιριστής του Πανθηραϊκού Κελίδης Γιώργος, ο οποίος την ποδοσφαιρική περίοδο 2013-2014 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Κυκλάδων. 

XOROSΑκολούθως, τιμήθηκε ο κ. Παπαγιαννόπουλος Γεώργιος, από το Κεντρικό Πολυιατρείο Σαντορίνης για την πολύτιμη προσφορά του στον Πανθηραϊκό την τελευταία τριετία, και τέλος τιμήθηκε ο Δήμαρχος Θήρας κ. Αναστάσιος-Νικόλαος Ζώρζος, για την πολύ σημαντική συμβολή του στην άμεση πραγματοποίηση της ανακατασκευής του ιστορικού γηπέδου του Πανθηραϊκού.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Πανθηραϊκό για την τιμητική πλακέτα που του απονεμήθηκε, αναφέρθηκε στην πολύ ικανοποιητική πορεία του έργου της ανακατασκευής του γηπέδου του Πανθηραϊκού και ευχήθηκε στην ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους τους οποίους έχει θέσει. 

Την εμφάνισή του έκανε στη συνέχεια ο Νίκος Ζωιδάκης με το συγκρότημά του. Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης, αφού ευχαρίστησε την διοίκηση του Πανθηραϊκού για την πρόσκληση και αφού καλωσόρισε τον κόσμο, ξεκίνησε την βραδιά με τον παραδοσιακό κρητικό τρόπο, δηλαδή με την ακόλουθη μαντινάδα - ευχή:

"Η νύχτα η αποψινήZOIDAKIS

θα γράψει ιστορία

γι' αυτό και ο Πανθηραϊκός

θα βγει κατηγορία"

Έπειτα ο Νίκος Ζωιδάκης και το συγκρότημά του, με το πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που παρουσίασαν, διασκέδασαν τον κόσμο και είναι χαρακτηριστικό ότι η πίστα δεν έμεινε σε καμία στιγμή άδεια, αφού το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στο σημείο αυτό, η διοίκηση του Πανθηραϊκού θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης, το προσωπικό του κοσμικού κέντρου "Μαριώ" και τον ιδιοκτήτη Αναπλιώτη Μανώλη για την άψογη εξυπηρέτηση και συνεργασία και φυσικά όλους εκείνους που παρευρέθησαν στην εκδήλωση της ομάδας. 

Πανθηραϊκός Α.Ο.

SYNOLAKIS   THIRA IATRIKO

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares