Δευτέρα, 09 Ιουνίου 2014 01:00

Όρκοι αιώνιας πίστης του Ιάκωβου και της Ευαγγελίας

Μπορεί να σκοράρει κατά ριπάς στις αντίπαλες εστίες, αλλά τον μάστορα του τον έχει βρει από τις «γυναίκες της ζωής του ο Σταματίου», αφού χθες στο ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου στη Νάξο, η Ευαγγελία έγινε και με θρησκευτικό γάμο η σύζυγος του, ενώ η μικρή τους κορούλα έλαβε το χρίσμα και το όνομα Λουκία.  Μπορεί να σκοράρει κατά ριπάς στις αντίπαλες εστίες, αλλά τον μάστορα του τον έχει βρει από τις «γυναίκες της ζωής του ο Σταματίου», αφού χθες στο ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου στη Νάξο, η Ευαγγελία έγινε και με θρησκευτικό γάμο η σύζυγος του, ενώ η μικρή τους κορούλα έλαβε το χρίσμα και το όνομα Λουκία.

Θα το πάρω το κορίτσι είχε υποσχεθεί ο Ιάκωβος Σταματίου στον πεθερό του Αποστόλη Γιαννάκη… και έκανε την υπόσχεση του πράξη, καθώς μετά τον πολιτικό γάμο που είχε προηγηθεί στις 7/3/2013 στο Δημαρχείο της Νίκαιας, ήρθε σήμερα και η τέλεση του Θρησκευτικού γάμου του Ιάκωβου και της Ευαγγελίας για να στεριώσει παντοτινά το όμορφο ζευγάρι.

Σκαλιά της Εκκλησίας δεν ανέβηκαν, καθώς δεν υπήρχαν… αντιθέτως κατέβηκαν, καθώς ο γάμος τελέστηκε στο γραφικό ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου της Νάξου με άξιους κουμπάρους, τον πρώην συμπαίκτη του στον ΑΟ Σύρου Νίκο Καραμαλίγκα και την φίλη της Ευαγγελίας, Διαμάντο Λιανού, εγγονή του πάτερ Κώστα Λιανού, που ήταν ο ιερέας των πραγματικά όμορφων στην τέλεση τους μυστηρίων.

Στο σεμνό και πανέμορφο εκκλησάκι ακολούθησε η βάπτιση του καρπού του ζευγαριού, με τον νονό Νίκο Μικρούλη που είναι γιος του Γρηγόρη, αντιπροέδρου του ΑΟ Περάματος, να φωνάζει δυνατά το όνομα Λουκία που θα συνοδεύει από εδώ και πέρα την μικρούλα, κόρη του Ιάκωβου και της Ευαγγελίας.

Τα δύο μυστήρια τελέστηκαν μέσα σε στενό οικογενειακό περιβάλλον και την παρουσία κάποιων λίγων φίλων και εκλεκτών προσκεκλημένων, όπως ήταν ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης.

Πέρνα της διοίκησης του Πανναξιακού ΑΟΝ και αθλητών του ΑΜΣ Φιλωτίου, στον γάμο δεν υπήρξε άλλος αθλητικός παράγοντας ή πρώην συμπαίκτης του Ιάκωβου.

  • Φωτοστιγμές και βίντεο από τα μυστήρια στον Άγιο Γεώργιο, όπου η Νύφη έφτασε με τρίκυκλη μοτοσυκλέτα της δεκαετίας του 40… βαρύ έπεσε το κρασί στους κουμπάρους… πολλά κέφια στο ζευγάρι, που σε κάθε ευκαιρία έδειχνε την ευτυχία του, ενώ ο παπακώστας Λιανός, ήταν αδιαμφισβήτητα αυτός που με τον τρόπο του έδωσε ένα διαφορετικό χρώμα στην τελετή, με την συμβουλή του προς το ζευγάρι να αποτελεί τον θεμέλιο λίθο για μια αιωνίως καλή σχέση.

STAMATIOY GAMOS 1STAMATIOY GAMOS 2STAMATIOY GAMOS 3STAMATIOY GAMOS 4STAMATIOY GAMOS 5STAMATIOY GAMOS 6

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares