Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014 16:53

Παμμηλιακός: Συμμετοχή σε αγώνες με «ύμνο» δικό σας!

Η ώρα που ο Παμμηλιακός θα αποκτήσει τον δικό του ύμνο έφτασε! Μετά από πρόταση και συμφωνία του πρόεδρου Μιχάλη βαμβακάρη με τον  Γιώργο Αλκαίο, ο Μηλιός πλέον καλλιτέχνης θα αναλάβει να μελοποιήσει τον ύμνο του Μηλέικου Αθλητικού Συλλόγου με την προϋπόθεση ότι τους στίχους ... θα γράψετε εσείς!

MHLOS NEW-2013Έτσι λοιπόν ο Παμμηλιακός διοργανώνει διαγωνισμό με πλούσια δώρα και σας καλεί να συμμετάσχετε γράφοντας τους στίχους του ύμνου. Οι νικητές εκτός από τα δώρα που θα κερδίσουν από την μπουτίκ της ομάδας θα βραβευθούν σε ειδική εκδήλωση ενώ θα συνδέσουν για πάντα το όνομα τους με τον επίσημο ύμνο του Παμμηλιακού που θα παίζεται σε όλες τις διοργανώσεις που θα αγωνίζονται οι αθλητές του συλλόγου!

Στείλτε λοιπόν τους στίχους σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 30 Απριλίου. Η αξιολόγηση θα γίνει από ειδική επιτροπή που θα απαρτίζεται από καθηγητές της Μουσικής Σχολής.

Συμμετοχή στον Κυριακάτικο αγώνα δρόμου

Παρακαλούμε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον κυριακάτικο αγώνα
δρόμου που θα γίνει στην περιοχή του Αδάμαντα, να συμπληρώσουν την σχετική
αίτηση μέχρι και την Παρασκευή το απόγευμα και να την αποστείλουν είτε στο
fax2287021844 είτε στο mail του συλλόγου μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές και ενώπιων της γραμματείας που θα υπάρχει στον
αδάμαντα την Κυριακή ώρες 8.00 έως και την 9.00 πμ.

Μετά τιμής για το ΔΣ του ΠΑΣ

Ο έφορος στίβου
Μικελης Εμμανουήλ

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares