Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013 12:21

Άνεμος ανανέωσης στον Ανδριακό

Ικανοποιητική χαρακτηρίζεται από τους ανθρώπους του Ανδριακου ομίλου φιλάθλων η συμμετοχή στις χθεσινοβραδινές εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Αρκετά μεγάλο ήταν και παραμένει το ενδιαφέρον από αρκετούς Ανδριωτες όλες αυτές τις ημέρες, ενδιαφέρον το οποίο αποτυπώθηκε στο ψηφοδέλτιο με τις υποψηφιότητες 16(!!!) φιλών για τις 9 θέσεις του Δ.Σ.

Να θυμίσουμε εδω ότι ο σύλλογος του όποιου η ιστορία ξεκινά στο μακρινό 1931 βιώνει αυτή τη στιγμή την μεγαλύτερη κρίση του, τουλάχιστον για τη σύγχρονη εποχή.

Κρίση που δεν είναι άλλη παρά οικονομική.

Στο σημείο αυτό επιτρέψτε μου να ανοίξω μια μικρή παρένθεση και να καταθέσω την άποψη μου.

Όπως φάνηκε εκ των υστέρων, το απερχόμενο Δ.Σ. έλαβε την πιο δύσκολη, αλλά και την πιο σοφή απόφαση με το να μην δηλώσει την ποδοσφαιρική ομάδα για τη σαιζόν ΄13-΄14.

Απόφαση που προφύλαξε τον σύλλογο από μια δραματικά  άσχημη αγωνιστικά και όχι μόνο χρονιά, από ανεξέλεγκτες και ίσως πρωτόγνωρες και με άγνωστα αποτελέσματα καταστάσεις στο κοντινό μέλλον, αλλά κυρίως κυρίως, απόφαση η οποία στάθηκε η αφορμή να ενεργοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό η τοπική κοινωνία με μοναδικό στόχο την επιβίωση, αθλητική και πολιτιστική του 83χρονου σχεδόν ΑΟΦ.

Κάπως έτσι λοιπόν φτάσαμε και στη χθεσινή βραδιά.

Αρκετός ο κόσμος όπως προανέφερα.

Αρκετές οι υποψηφιότητες.

Άκρως ελπιδοφόρο το αποτέλεσμα που προέκυψε από την καταμέτρηση.

Οι 7 από τους 9 είναι νέοι Ανδριωτες και κυρίως "πρωτοεμφανιζόμενοι" στα διοικητικά του συλλόγου.

Το νέο σχήμα είναι ανανεωμένο κατά σχεδόν 80%.

Σχήμα που πρέπει να τρέξει για να ξαναπαρουσιάσει τον Ανδριακο ισχυρό και αξιόμαχο σε επίπεδο στίβου και ποδοσφαίρου ανδρών.

Ο καιρός είναι αρκετός, ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος, διοικητικό συμβούλιο θα υπάρχει και επίσημα από το βράδυ της Τετάρτης, το ενδιαφέρον από την τοπική κοινωνία δείχνει να είναι έντονο, αθλητές ικανοί να κάνουν μεγάλα πράγματα στον στίβο υπάρχουν και όπως γνωρίζουν όλοι οι Κυκλαδιτες φίλαθλοι, στην Άνδρο τα τελευταία χρόνια γίνεται σοβαρότατη δουλειά σε επίπεδο ακαδημιών ποδοσφαίρου, από τον Αστέρα Κορθιου υπό την επίβλεψη του Ολυμπιακού Πειραιώς, με άκρως εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Το υλικό υπάρχει, δουλεύεται σωστά, οι οποίες σαχλές επιτρέψτε μου αγκιστρώσεις του παρελθόντος έχουν ξεπεραστεί και όπως θέλω να πιστεύω όλα δείχνουν ότι στο πολύ κοντινό μέλλον, η Άνδρος, ποδοσφαιρικά ενωμένη αυτή τη φορά, θα πρωταγωνιστεί. 

Για την ιστορία να αναφέρω τα ονόματα των 9 που απαρτίζουν το νέο Δ.Σ. του Ανδριακου ομίλου φιλάθλων.

Τζουμέζης Αντώνης, Βαλμάς Μιχάλης, Πιπεργιάς Δημήτρης, Λάβδας Αντώνης, Φακής Δημήτρης, Μανδαράκας Μιχάλης, Καλογεράς Νίκος, Γαλανός Νίκος και Κουτέλης Φρατζεσκος, με αναπληρωματικά μέλη τους Παπαδάκη Γιώργο και Καραουλάνη Βαγγελη.

Η νέα συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αύριο  το βράδυ ώστε να γίνει η σύσταση του Δ.Σ. 

Για το ΣΠΟΡ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νικολαος Καλογερας

Ανδρος

Σ.Σ.. Η χτεσινή βραδιά  σημαδεύτηκε από την αποχώρηση  μετά από 30 χρόνια  διαρκούς παρουσίας στα διοικητικά του συλλόγου, του κυρίου Γεώργιου Σακελλάρη.

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άνετα, όμορφα και καυστικά.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares