Αθλητικές ειδήσεις για τον ΑΣΕ Νεωρίου

Το Δ.Σ. και οι προπονητές του Α.Σ.Ε.Νεωρίου συγχαίρουν τους αθλητές-αθλήτριες του συλλόγου μας καθώς και όλα τα παιδιά για την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στο νέο ξεκίνημά τους.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Με ανακοίνωση του ο ΑΣΕ Νεωρίου ενημερώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα βόλεϊ του συλλόγου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Στην προεδρία του ΑΣΕ Νεωρίου συνεχίζει να βρίσκεται και στην επόμενη θητεία του νέου διοικητικού συμβουλίου ο Σταύρος Μπαλόπητας, έπειτα από απόφαση του ΔΣ στην πρώτη του συνεδρίαση, όπου συστάθηκε σε σώμα.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Πραγματοποιήθηκαν χθες Κυριακή 19/7 οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΑΣΕ Νεωρίου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020 22:13

Το ψηφοδέλτιο των εκλογών του ΑΣΕ Νεωρίου

Ο ΑΣΕ Νεωρίου έδωσε στη δημοσιότητα το ψηφοδέλτιο των εκλογών της ομάδας μας που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020  στο θεατράκι Ευανθίας Καΐρη στα Λαζαρέτα, από 12.00 έως 15.00 τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Την Κυριακή 19 Ιουλίου θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του ΑΣΕ Νεωρίου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Μετά την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου μας,την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις αποφάσεις αυτής:

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Υπενθυμίζουμε στα μέλη μας τη Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 και ώρα 12.00 το μεσημέρι στο θεατράκι "Ευανθία Καΐρη" (εξωτερικός χώρος) στα Λαζαρέτα.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Γενική συνέλευση με θέματα τον απολογισμό και τον ορισμό εφορευτικής επιτροπής για τις εκλογές του συλλόγου θα πραγματοποιήσει ο ΑΣΕ Νεωρίου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Ήταν 23 Ιουνίου του 2019, όταν οι παγκορασίδες του ΑΜΣ Φιλωτίου έβαλαν το επιστέγασμα σε μία προσπάθεια τριών ετών, κατακτώντας τον πρώτο τίτλο σε επίσημο πρωτάθλημα.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Ο ΑΣΕ Νεωρίου ανακοίνωσε την αναστολή των προπονήσεων όλων των τμημάτων μας μέχρι νεοτέρας λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Με απολογισμό 2 νίκες και 1 ήττα ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο για τα τμήματα του ΑΣΕ Νεωρίου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Γεμάτο αναμένεται το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τα τμήματα του ΑΣΕ Νεωρίου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Η διοίκηση του Α.Σ.Ε.Νεωρίου και οι προπονητές, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε την Ε.Ο.ΠΕ., την Τοπική Επιτροπή Κυκλάδων και τους προπονητές της Εθνικής Ελλάδος, για τη διεξαγωγή της προπόνησης, σήμερα Τετάρτη 4/3/20,  καθώς και για το χρόνο και τις γνώσεις τους που προσέφεραν στα παιδιά μας.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Η ομάδα νεανίδων του ΑΣΕ Νεωρίου έφτασαν πού κοντά αλλά έχασαν στις λεπτομέρειες την πρόκριση στον τελικό της Ζ΄Περιφέρειας καθώς στον ημιτελικό που έγινε χθες στην Ρόδο ηττήθηκαν 3-0 από την Τελχίνις.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Σελίδα 1 από 19

PAS NAXOU 350 400 cf532

BETARADES 300X250

XOVOLI 400X400 10e53

© 2004 - 2020 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35