Κυριακή, 19 Μαΐου 2013 17:07

Άδοξος αποκλεισμός για τους Πειρατές Σίφνου

Και η δεύτερη μέρα του τουρνουά της Adidas στο Ολυμπιακό Γήπεδο τένις ολοκληρώθηκε με άδοξο τρόπο για τους Πειρατές αφού έχασαν την πρόκριση για ένα γκολ διαφορά.


Οι Πειρατές αντιμετώπισαν τον Παραλιακό με την πλάτη στον τοίχο και αυτό τους έδωσε φτερά στα πόδια αφού με συγκλονιστική εμφάνιση κατάφεραν να προηγηθούν 2-0 στο 6' με γκολ του Σπύρου Λεμπέση και Αλέξανδρου Κίτσαλη. Όμως ο Παραλιακός μείωσε σε 2-1 με απευθείας χτύπημα φάουλ που προήρθε από αμφισβητούμενο σφύριγμα. Τρία λεπτά πριν τη λήξη ο Αντώνης Λεμονής έκανε με τον ίδιο τρόπο το 3-1 και στο χρόνο που απέμενε οι Πειρατές έψαξαν το γκολ της πρόκρισης (γιατί στην τριπλή ισοβαθμία όπως γράψαμε και χθες χρειάζονταν νίκη με 3 γκολ διαφορά) αλλά δεν τα κατάφεραν.
Η ομάδα αποχώρησε από το πρωτάθλημα με ψηλά το κεφάλι καταχειροκροτούμενη και από τους θεατές και από τους αντίπαλους για τον αγώνα που έδωσε.
Ενδεικτικό ήταν το γεγονός ότι οι παίχτες του Παραλιακού κλωτσούσαν τη μπάλα στα «περιστέρια» μετά το 3-1 για να κερδίσουν χρόνο.
Αυτό που έμεινε στην ομάδα της Σίφνου ήταν η εμπειρία και η γνώση ότι μπορούν να πρωταγωνιστήσουν και εκτός των συνόρων της Σίφνου κάτι που θα προσπαθήσουν να ξανακάνουν σε επόμενες διοργανώσεις
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου οι Galaktikos δεν κατέβηκαν και έτσι οι Los Atlas το κέρδισαν στα χαρτιά με αποτέλεσμα την τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή.

Πειρατές: Βαγγέλης Μαζαρος (C), Αντωνης Λεμονής, Σπυρος Λεμπέσης, Γιωργος Κίτσαλης, Αλεξανδρος Κίτσαλης, Ντινος Μπελιός

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1) Los Atlas 6
2) Παραλιακός 6
3) Πειρατές 6
4) Galacticos 0

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares