Σάββατο, 18 Μαΐου 2013 20:48

Γλυκόπικρη γεύση άφησε η πρεμιέρα του τουρνουά της Adidas στους Πειρατές της Σίφνου

Η πρώτη από τις δυο μέρες του τουρνουά της Adidas στο Ολυμπιακό Γήπεδο Τένις στο ΟΑΚΑ τελείωσε και άφησε στους Πειρατές μια γλυκόπικρη γεύση.


Η διοργάνωση αποτελούνταν από 32 ομάδες που θα έμεναν 16 μετά τους πρώτους νοκ-άουτ αγώνες. Αγώνες διάρκειας 12' μέχρι και τα προημιτελικά.
Στον δικό τους αγώνα οι Πειρατές αντιμετώπισαν τους "ADIBAS" στις 11:30 μια φανερά κατώτερη ομάδα την οποία και σκόρπισαν 3-0 με γκολ του Σπύρου Λεμπέση, του Ντίνου Μπελιού και του Αλέξανδρου Κίτσαλη με το σκορ να είναι το πιο ευρύ σε όλους τους προκριματικούς.
Με τη νίκη τους αυτή πέρασαν στους ομίλους όπου κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τις ομάδες:
Galacticos
Los Atlas
ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ
Στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη στις 15:15 οι Πειρατές αντιμετώπισαν τους Galacticos τους οποίους και κέρδισαν 2-0 με γκολ των αδελφών Κιτσαλη σε ένα παιχνίδι που μπορεί στα πρώτα 8' να ήταν 0-0 και οι Πειρατές να μην είχαν ευκαιρίες αλλά όποτε κινδύνεψαν ο keeper Βαγγελης Μαζαρος δήλωνε παρών. Τελικά οι Πειρατές κέρδισαν και ξεκίνησαν με το δεξί στη φάση των ομίλων.
Στο άλλο παιχνίδι ο ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ κέρδισε τους Los Atlas με 1-0.
Στο δεύτερο παιχνίδι με τους Los Atlas στις 17:00 όμως, οι Πειρατές μπήκαν ανεξήγητα μουδιασμένοι και στο 4' έχαναν με 2-0. Προσπαθώντας να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση βγήκαν μπροστά με αποτέλεσμα να δηχθούν άλλα 2 γκολ στις αντεπιθέσεις και το παιχνίδι να λήξει 4-0
Στο άλλο παιχνίδι ο ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ κέρδισε τους Galacticos με 3-1.
Τώρα οι Πειρατές για να προκριθούν χρειάζονται νίκη με 3-0 επί του ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ, παιχνίδι που θα διαξαχθει την Κυριακή στις 09:00 για να προκριθούν η αλλιώς απλή νίκη και ισοπαλία η ήττα των Los Atlas πράγμα φαινομενικά δύσκολο.
Όπως και να έχει η ομάδα των Πειρατών θα καταβάλλει τα μέγιστα για να συνεχίσει στη διοργάνωση και να διεκδικήσει το όνειρο του ταξιδιού στη Γαλλία

Πειρατές: Βαγγέλης Μαζαρος (C), Αντωνης Λεμονής, Σπυρος Λεμπέσης, Γιωργος Κίτσαλης, Αλεξανδρος Κίτσαλης, Ντινος Μπελιός

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares