Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013 15:45

Σίφνος: Αήττητη η Μερόπη. Απάλευτοι... οι Ταύροι!

Η 5η αγωνιστική που ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο που πέρασε βρήκε την Μερόπη να παραμένει αήττητη και μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Στα άλλα παιχνίδια οι Ταύροι κέρδισαν στο ντέρμπι της αγωνιστικής τους πρωταθλητές Πειρατές ενώ οι Απάλευτοι συνεχίζουν το νικηφόρο σερί τους επικρατώντας των LMS.

 

Απάλευτοι - LMS (Atletico Αρτεμώνα): 6 - 4
Γκολ:
(Απάλευτοι): Κορακής Σίμος (5), Σταυριανός Δημήτρης.
(LMS Atletico Αρτεμώνα): Μιχαλέας Μαρίνος (3), Γεροντόπουλος Σπύρος.


Ή αλλιώς Σίμος Κορακής VS Αντώνης Κορακής 6-4 αφού μετά το γρήγορο γκολ του Μαρίνου Μιχαλέα ο Σίμος Κορακής πήρε το «όπλο» του και με απανωτά σουτ από παντού, και με εκτελέσεις φάουλ πυροβολούσε το τερματοφύλακα των LMS ο οποίος 5 έφαγε και έσωσε άλλα 10 με εκτινάξεις και στις δύο γωνίες της εστίας. Οι LMS δεν φάνηκαν ποτέ ότι μπορούσαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι εκτός από σκόρπιες εξάρσεις του Μαρίνου Μιχαλέα και ένα γκολ αλά Μαραντόνα από τον Σπύρο Γεροντόπουλο ο οποίος πέρασε με στυλ 2 παίχτες των Απάλευτων και από το κέντρο κεραυνοβόλησε τον Ανδρέα Τρούλλο. Ίσως αν ο περιφερόμενος Γιαννούλης Λουκατάρης μάρκαρε λίγο να άλλαζαν τα πράγματα αλλά πως να κλείσεις σε "αμυντικά" καλούπια ένα τέτοιο επιθετικό άτι...;

meropi-dioikisi-4-2013

Μερόπη - Μαύρα Πρόβατα: 6 - 3
Γκολ:
(Μερόπη): Μουτσάκης Νίκος (3), Χρύσος Νίκος, Ζάσκας Δημήτρης, Μπάμπαν Αντρέι.
(Μαύρα Πρόβατα): Ατσόνιος Άγγελος (3).


Για τα Μαύρα Πρόβατα ήταν ένας ακόμα "τελικός" που δεν κατάφεραν να κερδίσουν. Για τη Μερόπη μια ακόμα αφορμή να δείξουν ότι είναι σε φόρμα και φαβορί για το πρωτάθλημα. Ξεκινώντας το παιχνίδι η Μερόπη έδειξε στα Πρόβατα με μπροστάρη τον Νίκο Μουτσάκη ότι δεν αστειεύεται. Έκαναν γρήγορα το 2-0 και με εξαίρεση ενα καυτό αλλά στείρο 10λεπτο των Προβάτων στο τελείωμα του ημιχρόνου έκαναν και το 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έβγαλαν το πόδι από το γκάζι, έκαναν άνετα το 6-0 και κάπου εκεί άρχισαν να σκέφτονται τα επόμενα ματς. Δείχνοντας εγωισμό τα Πρόβατα δεν παρέδωσαν τα όπλα και εκμεταλλευόμενοι τις αρκετές αλλαγές των αντιπάλων τους προσπάθησαν να πάρουν ότι περισσότερο μπορούσαν από το παιχνίδι και με τον Άγγελο Ατσόνιο κατάφεραν να πετύχουν 3 γκολ και να γλυκάνουν την έτσι και αλλιώς πικρή γεύση μιας ακόμα ήττας.

Στα Highlights του παιχνιδιού το γκολ του άσσου της Μερόπης Δημήτρη Ζάσκα που με μια κίνηση αλά Ζιντάν πέρασε με μια περίτεχνη κίνηση (τακουνάκι) τη μπάλα κάτω από τα πόδια του αντιπάλου του (ο οποίος ακόμα προσπαθεί να καταλάβει τι έγινε) και με ένα δυνατό σουτ λίγο έξω και πλάγια από την αντίπαλη περιοχή έστειλε την μπάλα να «αναπαυτεί» στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας.

meropi-mavra provata-14-4-2013-1

Πειρατές – Ταύροι: 6 - 8
Γκολ:
(Πειρατές): Λεμπέσης Γρηγόρης (2), Μπελιός Ντίνος (2), Μαζαρός Βαγγέλης, Λεμπέσης Σπύρος.
(Ταύροι): Ατσόνιος Αντώνης (7), Μαστρόκαλος Κώστας (αυτογκόλ).


Ή αλλιώς Ατσόνιος Αντώνης - Πειρατες 7 - 6. Γιατί αυτό ήταν στην ουσία το ματς αφού ο Ατσόνιος Αντώνης όχι απλά έβαλε 7 γκολ αλλά ήταν συνεχής και μοναδική απειλή από την ομάδα των Ταύρων αφού οι άλλοι "σταρ" της ομάδας κινήθηκαν στην μετριότητα εκτός από τον Γιώργο Χρύσο που πραγματικά «όργωσε» το γήπεδο.
Οι Πειρατές προηγήθηκαν με τη σέντρα αλλά μη λειτουργώντας καλά στην άμυνα έφαγαν στο πρώτο ημίχρονο δύο γκολ και άλλο ένα με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Με το σκορ στο 3-1 το πείσμα των πρωταθλητών ξύπνησε και κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να προηγηθούν με 4-3. Αλλά τα λάθη στην άμυνα και η κακή κυκλοφορία συνεχίστηκε με τον Αντώνη Ατσόνιο να εκμεταλλεύεται και το παραμικρό εκατοστό που έμενε ελεύθερος και με σουτ να γράφει το 4-4 και στη συνέχεια το 5-4. Οι Πειρατές ισοφάρισαν ξανά αλλά πάλι ο Ατσόνιος δεν είχε σταματημό. Με τρία απανωτά γκολ έκανε το 8-5 και ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι παρά την προσπάθεια των Πειρατών να επιστρέψουν στο τελευταίο 5λεπτο καταφέρνοντας μόνο να μειώσουν σε 8-6.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΓΚΟΛ ΣΥΝΟΛΟ
Ομάδα Αγώνες Βαθμοί + - ΔΙΑΦ. Νίκες Ισοπαλίες Ήττες
1 ΜΕΡΟΠΗ 5 15 44 11 33 5
2 ΤΑΥΡΟΙ 5 12 38 21 17 4 1
3 ΠΕΙΡΑΤΕΣ 4 9 27 15 12 3 1
4 ΑΠΑΛΕΥΤΟΙ 5 9 22 28 -6 3 2
5 LMS 5 3 24 29 -5 1 4
6 ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ 4 0 13 21 -8 4
7 ΑΜΠΑΛΟΙ 4 0 12 49 -37 4

ΣΚΟΡΕΡ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΟΜΑΔΑ ΓΚΟΛ
1 ΑΤΣΟΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΑΥΡΟΙ 20
2 ΚΟΡΑΚΗΣ ΣΙΜΟΣ ΑΠΑΛΕΥΤΟΙ 9
3 ΜΙΧΑΛΕΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ LMS 9
4 ΜΟΥΤΣΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΜΕΡΟΠΗ 9
5 ΝΤΟΣΚΑΣ ΝΙΚΟΣ ΜΕΡΟΠΗ 9

Άρθρα: Ντίνος Μπελιός

Επιμέλεια-Πίνακες-Φωτογραφίες: Χρήστος Βασάλος

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares