Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013 00:02

Πολλά γκολ και έντονες διαμαρτυρίες στην Μήλο

Πλούσιο θέαμα, πολλά γκολ και έντονες διαμαρτυρίες προς τις αποφάσεις των Διαιτητών μας πρόσφεραν οι 2 αναμετρήσεις της 19ης αγωνιστικής. Η ομάδα των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ μπορούμε να πούμε ότι ήταν η κερδισμένη της αγωνιστικής αφού με την νίκη της επί της ομάδος της ΚΙΜΩΛΟΥ με 4 - 2 και ταυτόχρονα με την ισοπαλία της ομάδας της ΤΡΥΠΗΤΗΣ με την BARCELIOMA με 2-2 παρέμεινε στην 2η θέση αυξάνοντας παράλληλα την διαφορά της σε 3 βαθμούς από την 3η ομάδα της ΤΡΥΠΗΤΗΣ, κάτι που σημαίνει ότι αν η ΤΡΥΠΗΤΗ κερδίσει την ομάδα της ΚΙΜΩΛΟΥ την τελευταία αγωνιστική θα ισοβαθμήσει με τον ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟ στην 2η θέση στους 27 βαθμούς, με 2-2 νίκες και 3-3 γκολ.

milos-medousa-cafeΤόσο ο Α.Ο.ΚΙΜΩΛΟΥ όσο και η BARCELIOMA με τις εμφανίσεις τους κόντρα στις ομάδες που βρίσκονται στην 2η και 3η θέση απέδειξαν πόσο πλασματική είναι η θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα.

 

ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟΙ – Α.Ο.ΚΙΜΩΛΟΥ 4 – 2

Πολλά γκολ, χατ τρίκ του Μαρουδίτση, 4 δοκάρια, διαμαρτυρίες των παικτών της ΚΙΜΩΛΟΥ για αποφάσεις του διαιτητή Μήτσι, και πανηγύρια για τους παίκτες των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΙΝΩΝ για την μεγάλη και δύσκολη νίκη περιελάμβανε το παιχνίδι.

Η ομάδα των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΙΝΩΝ ξεκίνησε πολύ δυνατά είχε την υπεροχή και προηγήθηκε με τον Μαρουδίτση στο 20΄αλλά δεν χάρηκε πολύ το γκολ καθώς η ΚΙΜΩΛΟΣ στο 22΄ισοφάρισε με τον Μανούσο Μάλλη και προηγήθηκε με τον Γκέκα Δημήτρη στο 31΄μετά από τραγικό λάθος του αμυντικού Μαυρογιάννη. Με σκορ 2 – 1 υπέρ της ΚΙΜΩΛΟΥ έληξε το 1ο ημιχρόνιο παρά τα 3 δοκάρια που είχαν οι ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΙΝΟΙ με τον Μαρουδίτση στο 27΄, στο 32΄, και τον jovani στο 34’.

Στο 2ο ημιχρόνιο το γρήγορο γκολ του Nik Liakakos έφερε το παιχνίδι στο 52΄ στα ίσια και έδωσε μεγαλύτερη πνοή στην ομάδα του που είχε και 4ο δοκάρι στ 57’ με τον jovani. Η επιθετική υπεροχή των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ καρποφόρησε στο 75΄με το 2ο γκολ του Μαρουδίτση και στο 84΄με το 3ο γκολ και πάλι του Θοδωρή Μαρουδίτση από το εύστοχο κτύπημα πέναλτι που εκτέλεσε. Το παιχνίδι έληξε με τις διαμαρτυρίες των παικτών της ΚΙΜΩΛΟΥ προς τον διαιτητή κ. Μήτσι για αποφάσεις του στο 2ο ημιχρόνιο. Κορυφαίος της ομάδος του ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟΥ ο Νίκος Νίνος , ενώ πολύ καλή απόδοση είχαν και ο Μαρουδίτσης, ο Παγώνης , ο jovani και ο Nik Liakakos. Από την ομάδα της ΚΙΜΩΛΟΥ διακρίθηκαν οι Γκέκας, Γαλλής, Μάλλης, και Πάππας. Η Διαιτησία του Κλάιντι Μήτσι ελέγχεται για τις φάσεις που διαμαρτύρεται η ομάδα της ΚΙΜΩΛΟΥ.

tripiti-barcelioma-14-4-2013-1

 

ΤΡΥΠΗΤΗ –BARCELIOMA 2 – 2

Ένα πολύ καλό παιχνίδι παρακολούθησαν οι 100 και πλέον θεατές της αναμέτρησης. Πολύ δυνατά ξεκίνησε η ΤΡΥΠΗΤΗ η οποία ήθελε την νίκη για να είχε το πρώτο λόγο   για την 2η θέση αφού άλλωστε γνώριζε και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ – ΚΙΜΩΛΟΥ. Η υπεροχή της καρποφόρησε στο 26΄ με ένα αριστοτεχνικό σουτ έξω από την περιοχή της BARCELIOMA από τον Κοσμά Ρούκη ο οποίος με αριστερό φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Σπαντίδη.

Η απάντηση της BARCELIOMA ήρθε στο 32΄με ένα εκπληκτικό γκολ από τον Μαθιουδάκη Γεώργιο όταν με μονοκόματο βολέ έξω από την περιοχή και δεξιά έστειλε την μπάλα στο δεξί παράθυρο του Τερζάκη. Πριν κοπάσουν όμως οι χαρές των παικτών της BARCELIOMA o Κουλακιώτης με καρφωτή κεφαλιά έδωσε και πάλι το προβάδισμα την ΤΡΥΠΗΤΗ στο 34΄, για να κλείσει το 1ο ημιχρόνιο με 2-1.

Στο 2ο ημιχρόνιο το παιχνίδι απέκτησε καλύτερο ρυθμό με την μπάλα να κυκλοφορεί από την μια εστία στην άλλη χωρίς όμως να έχουμε την μεγάλη φάση αφού οι αμυντικοί παίκτες των δύο ομάδων καθάριζαν τις φάσεις πριν γίνουν επικίνδυνες προς τις δύο εστίες. Σε υποδειγματική αντεπίθεση όμως των παικτών της BARCELIOMA o Μάλλης Ιωάννης τροφοδότησε τον ταχύτατο Μαθιουδάκη Μανώλη ο οποίος δεν δυσκολεύθηκε να πλασάρει τον τερματοφύλακα Τερζάκη στο 75΄ και να γράψει το τελικό 2- 2.

Στα υπόλοιπα 20΄παρακολουθήσαμε ένα νευρικό και πολύ δυνατό παιχνίδι με έντονη την επιθυμία νίκης από τους παίκτες της ΤΡΥΠΗΤΗΣ, χωρίς τελικά να μπορέσουν να το καταφέρουν. Το παιχνίδι τελείωσε με ανάμεικτα συναισθήματα αφού η BARCELIOMA εμφανώς ικανοποιημένη απέδειξε το πόσο την αδικεί η τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ στην ΤΡΥΠΗΤΗ υπήρχε έντονος εκνευρισμός για τον διαιτητή Μανούσο Καντσό και τον επόπτη Μάριο Βικελή ισχυριζόμενοι ότι το γκολ της ισοφάρισης ήταν οφσάιτ.

Καλύτεροι παίκτες από την ομάδα της ΤΡΥΠΗΤΗΣ ήταν ο Κασιμάτης Βασίλης, ο Μαρκαντώνης Δημήτρης, ο Ρούκης Κοσμάς και ο Κουλακιώτης Στυλιανός.

Από την BARCELIOMA διακρίθηκαν ό Σοφικίτης Βασίλης, ο Μαθιουδάκης Γιώργος, ο Κυρίτσης Λευτέρης, και ο Βελετάς Βασίλης χωρίς όμως να υστερήσει κανείς από τους παίκτες που αγωνίσθηκαν.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΘΕΣΗ

ΟΜΑΔΑ

ΑΓΩΝΕΣ

ΒΑΘΜΟΙ

ΓΚΟΛ

ΝΙΚΕΣ

ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

ΗΤΤΕΣ

1.

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

15

40

57 - 20

13

1

1

2.

ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟΙ

16

27

30 - 27

9

0

6

3.

ΤΡΥΠΗΤΗ

15

24

33 - 28

7

3

5

4.

A.O. KΙΜΩΛΟΥ

15

11

33 - 56

3

2

10

5.

BARCELIOMA

15

8

25 - 47

2

2

11

 

ΣΚΟΡΕΡ:

1ος σκόρερ ο Γιώργος Μπερερής   της ΚΙΜΩΛΟΥ με 23 γκολ.

2ος σκόρερ ο Άγγελος Ζούλιας του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ Α.Σ με 17 γκολ.

3ος σκόρερ   ο Θεόδωρος Μαρουδίτσης των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ με 13 γκολ .

4ος σκόρερ ο Δημήτριος Καμπανάρος του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares