Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 21:55

11… στους Νος Ότρος και φουλ στα play-off οι Σερφιώτες!

panwxwra-tottenham

Με εκκωφαντικό τρόπο τελείωσε τις φετινές της υποχρεώσεις η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ καθώς στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου διέλυσε τους Νος Ότρος με 3-11 με τρομερή εμφάνιση των πιτσιρικάδων της νέας γενιάς που έρχεται, στο δεύτερο ημίχρονο.

Syros raouzaiosΣειρά παίρνουν τα play-off με το πρώτο ματς των προημιτελικών να ξεκινάει την Δευτέρα σε ένα ματς στο οποίο οι Νησιώτες έχουν το πλεονέκτημα στις νίκες καθώς κατετάγησαν τρίτοι στην βαθμολογική κατάταξη.


Για την ιστορία στο ματς με τους Νος Ότρος και οι δυο ομάδες ήθελαν διακαώς την νίκη καθώς αν κάποια ομάδα έχανε η πορεία της θα εξαρτιόταν από άλλα αποτελέσματα.

Παρά το πολύ δυνατό ξεκίνημα των Νος Ότρος η άμυνα κράτησε ανέπαφη την εστία της χάρη στις εκπληκτικές επεμβάσεις του τερματοφύλακα Π.Λιβάνιου για ακόμα ένα παιχνίδι και άντεξε στις συνεχείς επιθέσεις των αντιπάλων.

Η επίθεση άργησε λίγο αλλά όταν άρχισε να σκοράρει δεν σταμάτησε. Πέτυχε γρήγορα τρία γκολ με τους Λιβάνιο Ν. Κουβάτσο και Βασιλόπουλο, οι Νος Ότρος μείωσαν προσωρινά σε 1-3 αλλά πριν την λήξη ο Κανταρέλης με γυριστή κεφαλιά πέτυχε το 1-4.

scorer-12-6-2012
Με το ξεκίνημα το δεύτερου ημιχρόνου οι Νος Ότρος μείωσαν σε 4-2 από απευθείας εκτέλεση φάουλ, η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ είχε αλλαγμένη την οχτάδα της με τα νέα της αστέρια και αυτά δικαιολόγησαν την πολύ καλή τους παρουσία και με το παραπάνω. Με σφιχτό ανασταλτικό παιχνίδι και με απίστευτες εμπνεύσεις στην επίθεση έκοψαν τις οποίες ορέξεις των αντιπάλων για νίκη και μέσα σε ένα τέταρτο είχαν καθαρίσει την υπόθεση νίκη πετυχαίνονται πέντε γκολ μέχρι το 2-9 με τους Κουβάτσο, Λιβάνιο Ν, Καραγκούνη Βασιλόπουλο.


Στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι έγινε πιο ήρεμο, οι Νος Ότρος πέτυχαν ακόμη ένα γκολ, αλλά ο Κουβάτσος που είχε κίνητρο να περάσει τον Νικολόπουλο στο πίνακα των σκόρερ, κράτησε την χαρά δική του για το τέλος με τα δυο προσωπικά του γκολ φτάνοντας στο τελικό 3-11. Τα εύκολα τελείωσαν για την ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ, την Δευτέρα μπαίνουμε στην τελική ευθεία, ο αντίπαλος στην φάση των play-off δεν έχει ακόμη καταλήξει καθώς απομένει ακόμη ένα ματς για κάποιες ομάδες.


Με ένα τρόπο μόνο θα προχωρήσει αυτή η ομάδα, πέρα από την τύχη χρειάζονται κι αλλά στοιχεία. Πρέπει να παίξει με δύναμη κόντρα στην δύναμη, να κυριαρχήσει τα συναισθήματα της και να αφιερωθεί στο στόχο της και να απορρίψει τις οποιεσδήποτε προκλήσεις απαντώντας μόνο μέσα στο γήπεδο. Για μια ακόμη φορά η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ κατατάσσεται στην τρίτη θέση, έχοντας για μια ακόμη χρονιά την καλύτερη επίθεση και την τέταρτη καλύτερη άμυνα. Είναι καλύτερη ομάδα φτάνει να το αποδείξει φτάνοντας μέχρι το τέλος.


Βαθμολογία
Λιβάνιος Πέτρος 9
Δανής Πέτρος 9
Βασιλόπουλος Ανδρέας 10 Γκολ 2
Λιβάνιος Νίκος 9 Γκολ 2
Λιβάνιος Βαγγέλης 8
Κανταρέλης Λάμπρος 9 Γκολ 1
Γούναρης Γιώργος 9
Κουβάτσος Μπάμπης 10 Γκολ 4
Νικολόπουλος Δημήτρης 9
Καραγκούνης Άκης 9 Γκολ 2
Γεροντάρης Νίκος 9

*Στο επίσημο σαιτ της ομάδας υπάρχει ψηφοφορία για τη γνώμη των φιλών της ομάδας. Είναι στο αριστερό μέρος στη κεντρική σελίδα.

ba8mologia-12-6-2012

paros-adonis

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares