Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012 19:25

Δήλωσε ποδοσφαιρικό παρόν στις Κυκλάδες το Κουφονήσι!

koufonisi-pyrgos-1-25-3-2012

Φιλικό παιχνίδι διεξήχθη στην Σαντορίνη μεταξύ της ομάδας του Πύργου Σαντορίνης 'ΑΟ Πύργος' και της ομάδα του Κουφονησιου!!!

Το φιλικό αυτό παιχνίδι βοήθησε να αναπτυχτούν ακόμα καλύτερες σχέσεις ανάμεσα στα δύο σωματεία αλλά και να ακουστεί πανκυκλαδικός, η προσπάθεια που γίνετε στο Κουφονήσι τα τελευταία χρόνια, από τον τοπικό σύλλογο.

koufonisi-pyrgos-2-25-3-2012

Στο αγωνιστικό κομμάτι, Η ομάδα του ΑΟ Πύργου κέρδισε με 4-1. Η ομάδα του Κουφονησιου στάθηκε πάρα πολύ καλά μέχρι το 65' λεπτό που το σκορ ήταν 1-1, μετά το 65ο λεπτό η ομάδα από το Κουφονήσι δεν μπόρεσε να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς αφού ούτε την φυσική κατάσταση έχουν οι ποδοσφαιριστές αφού οι περισσότεροι από την ομάδα έπαιζαν πρώτη φορά σε μεγάλο γήπεδο και είχε ως συνέπεια να μην έχουν πολλές δυνάμεις για ολόκληρο 90' λεπτό!!!, αλλά ούτε και την εμπειρία των παικτών του ΑΟ Πύργου που είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Β’ Κατηγορίας.

koufonisi-pyrgos-3-25-3-2012

Μετά το τέλος του αγώνα ευχαρίστησε η αποστολή της ομάδας από το Κουφονήσι την ομάδα του Πύργου καθώς και τον πρόεδρο της ομάδας κ. Νομικό για την άψογη φιλοξενία και ανανέωσαν το ραντεβού τους για κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον!!! 

koufonisi-pyrgos-4-25-3-2012

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΟ Πύργου: Αλεξανδρος Πρ., Στράτος Δαμιγος, Δημήτρης Δαμιγος, Κiajdi Αgaraj, Σόλωνας Φυτρος, Στέλιος Κλουβάτος, Λευτέρης Σιγαλας, Μαρκος Φυτρος, Γεωργιάδης Χάρης, Κλούβιος Κώστας, Μανώλης Νομικός, Λευτέρης Φύτρος, Μάρκος Νομικός, Μανώλης Φυτρος, Πιτσικαλης Λ,.

 

Κουφονησι: Βενετσανος Δημητρης, Σκοπελιτης Δημητρης, Γιαννης Πρασινος, Μενδρινος Αντωνης, Φωστιερης Παναγιωτης, Μισιρλης Γιωργος, Γιαννης Σκοπελιτης, Κωστας Νομικος, Νικολας Πρασινος, Βενετσανος Μανωλης, Γιωργος Πρασινος, Αris Demai.

koufonisi-2012

Αυτή ήταν η πρώτη φετινή έξοδος για την ομάδα από το Κουφονήσι. Αλλά και το πρώτο ματς μακριά από τις μικρές Κυκλάδες αφού συνήθως τα φιλικά που δίνει το Κουφονήσι είναι με τον ΑΟ Σχοινούσας και πιο σπάνια με τη Δονούσα και Αμοργό.

Στο μικρό νησί των Κυκλάδων δεν υπάρχει γήπεδο ποδοσφαίρου κανονικών διαστάσεων παρά μόνο γήπεδο 5x5. Οι σκέψεις όλων στις μικρές Κυκλάδες είναι κάποια στιγμή αν υπάρξει η προοπτική, να πάρουν μέρος σε πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων είτε σαν μία ομάδα είτε ξεχωριστά.

Του χρόνου η διοργανώτρια αρχή ΕΠΣΚ, συζητά το ενδεχόμενο ακόμα και 4 ομίλων όπου σημαίνει ότι η Παροναξία θα είναι ένα όμιλος. Ίσως αυτό τελικά να είναι η μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟ Σχοινούσας αλλά και για το Κουφονήσι ή όπως προείπαμε, σαν μια ομάδα με έδρα τη Σχοινούσα που διαθέτει γήπεδο 11x11, και να δηλώσουν συμμετοχή!, άλλωστε το "Express Skopelitis" βοηθάει τα μέγιστα στην ενδοεπικοινωνία αυτών των νησιών.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares