Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012 00:58

Μονοι πρωτοι και παλι οι ταυροι

sifnos 5-5 4

Στους -3 από τους lms και την είσοδο στα play off οι Πάνθηρες

Απάλευτοι - Ταύροι: 4 - 7
Γκολ:
(Απάλευτοι): Κορακής Σίμος (2), Σταυριανός Δημήτρης , Κατζηλιέρης Αντώνης.
(Ταύροι): Δεπάστας Νίκος (5), Ατσόνιος Αντώνης, Μαργιάνος Βασίλης.
Το ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος Σίφνου ξεκίνησε ως τέτοιο αλλά τελικά κατέληξε να είναι μια εμφατική νίκη των Ταύρων που συνεχίζουν ακάθεκτοι στην πρώτη θέση.
Το παιχνίδι ήταν αναγνωριστικό στα πρώτα λεπτά με σκόρπιες επιθέσεις εκατέρωθεν μέχρι ο Νίκος Δεπάστας να πάρει το "όπλο" του και βρισκόμενος σε καίριες θέσεις να εκμεταλλευθεί τις ασσίστ των συμπαιχτών του και να πετύχει 3 γκολ μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου έχοντας απέναντι του μια απαθή λόγω και των σοβαρών απουσιών της ομάδα που δεν ήξερε με ποιον τρόπο να αντεπεξέλθει στον τυφώνα "Δεπάστας" εκτός από το καταπληκτικό σουτ του Σίμου "Τουρού" Ποδότα που βρήκε και στα δυο κάθετα δοκάρια πριν καταλήξει τελικά άουτ.
Η εικόνα αυτή του παιχνιδιού συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με τον συνήθη ύποπτο Νίκο Δεπάστα να βάζει και 4ο γκολ! Εκεί ξύπνησε ο αρχηγός των Απάλευτων Σίμος "Κρακράς" Κορακής και με δυο προσωπικά γκολ, ένα με κεφαλιά και ένα με το σύνηθες αριστερό ξερό του σουτ μετά από έντονο τζαρτζάρισμα με τον Αντώνη "Πλύντη" Καλογήρου.
Τα γκολ αυτά είχαν ως αποτέλεσμα την αφύπνιση των Απάλευτων που προσπάθησαν να ισοφαρίσουν αλλά ο Βασίλης Μαργιάνος από την ομάδα των Ταύρων τους τελείωσε κάνοντας το 5-2 10 λεπτά πριν το τέλος.
Ακολούθησαν άλλα δυο τέρματα για τους Ταύρους ένα από τον Αντώνη "Φώτη" Ατσόνιο και ένα πάλι από τον Νίκο Δεπάστα που έφτασε τα 5 και έτσι έγινε το 7-2. Οι Απάλευτοι τελικά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 7-4 στις 2 τελευταίες φάσεις του αγώνα.
Πειρατές - Πάνθηρες: 6 - 3
Γκολ:
(Πειρατές): Λεμπέσης Σπύρος (4), Λεμπέσης Γρηγόρης, Μπελιός Ντίνος.
(Πανθηρες): Σαβιολίδης Χρήστος (2), Κατζηλιέρης Νίκος.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο και για τις δύο ομάδες.
Οι μεν Πάνθηρες έπρεπε να δείξουν ότι η εμφατική νίκη τους επί της Μερόπης στην προηγούμενη αγωνιστική δεν ήταν τυχαία και ότι έρχονται σαν τραίνο από τις τελευταίες θέσεις με στόχο την είσοδό τους στην 6άδα και οι δε Πειρατές έπρεπε να αποδείξουν ότι ξεπέρασαν την ήττα "σοκ" από το ΓΕΛ και δεν βρίσκονται τυχαία ψηλά στη βαθμολογία.
Το ματς ξεκίνησαν δυνατά οι Πάνθηρες με τον Χρήστο "Savio" Σαβιολίδη να ανοίγει το σκορ πιάνοντας στον ύπνο τους Πειρατές οι οποίοι πριν προλάβουν καλά καλά να συνέλθουν ο Νίκος "Τζέρυ" Κατζηλιέρης σε μια αντεπίθεση έκανε το 0-2. Οι Πάνθηρες συνέχισαν να επιτίθενται ανελέητα παρά τη μείωση του σκορ από τον Ντίνο Μπελιό και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο "Savio" και πάλι έκανε εν μέσω πανηγυρισμών το 1-3.
Στο δεύτερο ημίχρονο όμως τα πράγματα άλλαξαν. Οι Πειρατές παίζοντας μυαλωμένα και ως επί το πλείστον με αντεπιθέσεις, κατάφερναν να αποκρούουν τις επιθέσεις των Πανθήρων και ταυτόχρονα να σκοράρουν σε καίρια σημεία χτυπώντας και την ψυχολογία των αντιπάλων τους, κάνοντας με τον Σπύρο Λεμπέση (που έκανε ένα από τα πιο παραγωγικά του παιχνίδια) το 2-3 με ένα μάλλον τυχερό γκολ, εν συνεχεία ο αδερφός του Γρηγόρης και ξανά ο Σπύρος έκαναν το 4-3 και γύρισαν το ματς 7 λεπτά πριν το τελος!
Κάπου εκεί οι Πάνθηρες άρχισαν να ανοίγονται στην προσπάθεια τους να ισοφαρίσουν αλλά επηρεασμένοι και από την ανατροπή του σκορ άφησαν ανοιχτούς χώρους στην άμυνα, τους οποίους εκμεταλλεύθηκαν οι Πειρατές και με αντεπιθέσεις έκαναν το 6-3 ολοκληρωνοντας με εμφατικό τρόπο την επική ανατροπή.
Στα αξιοσημείωτα του ματς το εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι που έπιασε ο παίχτης των Πανθήρων Δημήτρης Μπιρπανάγος το οποίο κατέληξε στο δοκάρι αφού το είχε αποκρούσει ο εκπληκτικός για άλλη μια φορά τερματοφύλακας των Πειρατών Πάνος Χρύσος, αλλά και τέλος το προσωπικό μαρκάρισμα Νίκος Κολαράκης-Κώστας Μαστρόκαλος το οποίο μας θύμισε λόγω της διαφοράς ύψους το μαρκάρισμα Μιχάλης Καψής-Γιάν Κόλερ...

LMS (Atletico Αρτεμώνα) - Γεν. Λύκειο: 4 - 6

Γκολ:
(LMS): Θεοδωρίδης Κώστας , Ατσόνιος Άγγελος, Λουκατάρης Γιαννούλης, Ατσόνιος Γιώργος.
(Γεν.Λύκειο): Καράβης Γιώργος (3), Συνοδινός Αντώνης (2), Βενιός Γιώργος.

Το ματς ξεκίνησε αγχωμένα-μουδιασμένα καθώς ήταν σημαντικό (όπως τα περισσότερα όσο πλησιάζουμε στο τέλος της κανονικής περιόδου) και για τις δύο ομάδες.
Το ΓΕΛ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να προηγηθεί με 2 γκολ του Γιώργου Καράβη μέσα από τη μικρή περιοχή. Οι LMS αντέδρασαν με τον Κώστα "Γιατρό" Θεοδωρίδη να μειώνει σε 1-2 αλλά αμέσως μετά ο Γιώργος Βενιός έκανε το 1-3 για το ΓΕΛ.
Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Άγγελος Ατσόνιος έχασε εξαιρετική ευκαιρία να κάνει το 2-3 καθώς εξ επαφής από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και κάπως έτσι τελείωσε το ημίχρονο.
Το ΓΕΛ μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και μετά από εξαιρετική ενέργεια του Αντώνη Συνοδινού ο Γιώργος Καράβης έκανε 3 τα τέρματα του και το σκορ 1-4.
Εκεί τα λυκειόπαιδα εφησύχασαν και έδωσαν την ευκαιρία στους  LMS να αντιδράσουν πρώτα με τον Άγγελο Ατσόνιο που πλάσαρε εύστοχα τον αντίπαλο γκολκίπερ Γιάννη Τραντά και μετά με τον Γιαννούλη Λουκατάρη που από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα συστημένη στο "παραθυράκι" της αντίπαλης εστίας κάνοντας το 3-4 και βάζοντας ταυτόχρονα "φωτιά" στο ματς!
Στη συνέχεια όμως οι  LMS δεν είχαν το καθαρό μυαλό για να συνεχίσουν την αντεπίθεση και έτσι ο Αντώνης Συνοδινός επισφράγισε την καταπληκτική του εμφάνιση με δύο ατομικά γκολ που ενθουσίασαν την πάντα πλούσια εξέδρα του Λυκείου.
Το μόνο που κατάφεραν οι LMS ήταν να μειώσουν με τον Γιώργο Ατσόνιο σε 4-6 λίγο πριν τη λήξη του ματς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του αγώνα στον πάγκο του ΓΕΛ επικρατούσε πανηγυρικό κλίμα, ενώ στον πάγκο των LMS η ένταση ήταν εμφανής με τους παίχτες της ομάδας να προσπαθούν να βρουν τι έφταιξε για ακόμα μια φορά και ήρθε η ήττα, επιρρίπτοντας ευθύνες ο ένας στον άλλο βλέποντας ότι το τραίνο της πρόκρισης σε συνδυασμό και με την αγωνιστική άνοδο των Πανθήρων αρχίζει να χάνεται...
Η 10η αγωνιστική αναμένεται να ολοκληρωθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου όπου τα Κουρουνάκια θα αντιμετωπίσουν την Μερόπη με τους πρωταθλητές να θέλουν μόνο τη νίκη ώστε να "πιάσουν" τους Πειρατές και τους Απάλευτους στην 2η θέση της βαθμολογίας πίσω από τους πρωτοπόρους Ταύρους.
Σχόλιο: Ντίνος Μπελιός
Επιμέλεια: Χρήστος Βασάλος

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares