Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 17:54

Όλα έτοιμα στη Σύρο για το Τουρνουά Κ10 ''Γιάννης Παπαστεφανάκης''

Τι καλύτερο από το να ξεκινήσει η χρονιά με του ''Λιλιπούτειους'' Κυκλαδίτες να παίζουν ποδόσφαιρο σε ένα τουρνουά που θα γίνει προς τιμή του μικρού ήρωα της ζωής, φίλαθλου του ΠΑΟΚ, Γιάννη Παπαστεφανάκη;

Πρόκειται για μία σπουδαία πρωτοβουλία της ΕΠΣ Κυκλάδων, που αποφάσισε να δώσει το όνομα του Γιάννη Παπαστεφανάκη στο Αναπτυξιακό Τουρνουά Κ10 που θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων στη Σύρο μεταξύ 2 και 4 Σεπτεμβρίου.

Με την συμμετοχή 10 συλλόγων και εκατοντάδων ποδοσφαιριστών, όλα προμηνύουν ότι θα παρακολουθήσουμε μία ακόμη γιορτή.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων, αναφέρει:

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων σε συνεργασία με την ΕΠΟ και την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Σύρου Ερμούπολης, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος διοργανώνει του «Αναπτυξιακό Τουρνουά Κ-10».

Φέτος το τουρνουά ονομάζεται «Γιάννης Παπαστεφανάκης», προς τιμή του μικρού ήρωα της ζωής και παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας, ο οποίος θα μας τιμήσει με την παρουσία του.

Στο τουρνουά που θα ξεκινήσει την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου θα λάβουν μέρος δέκα (10) σύλλογοι των Κυκλάδων.

Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα παιδιά μας να χαίρονται παίζοντας ποδόσφαιρο στους δεκάδες αγώνες που θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣΚ.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

• ΔΕΥΤΕΡΑ 2/9: 17:00 - 21:00

• ΤΡΙΤΗ 3/9: 09:00 - 13:00 & 17:00 - 21:00 ((Απονομή αναμνηστικών Διπλωμάτων και Μεταλλίων με την συμμετοχή του Μικρού Γιάννη Παπαστεφανάκη)

• ΤΕΤΑΡΤΗ 4/9: 09:00 - 13:00

Παράλληλα θα υπάρξουν δράσεις, όπως η καθιερωμένη ξενάγηση των αποστολών, τονίζοντας έτσι τον παιδαγωγικό χαρακτήρα και τον εκπαιδευτικό σκοπό του τουρνουά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Σας περιμένουμε για να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τις προσπάθειες των παιδιών μας.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares