Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 02:25

Κ16: Νέο ματς-διαφήμιση του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου στη Σύρο - Ο Αίαντας πήρε το ντέρμπι με τους Κανονιέρηδες

Ακόμη ένα συναρπαστικό ματς προσέφεραν Αίαντας Σύρου και Κανονιέρηδες Σύρου αυτή τη σεζόν, με τον Αίαντα να επικρατεί με 5-3 και να μειώνει σε απόσταση βολής από τους πρωτοπόρους Κανονιέρηδες και την ΑΕ Μυκόνου.

Οι Κανονιέρηδες ζήτησαν αναβολή του αγώνα λόγω κρούσματος κορονοίού ενός αθλητή, ωστόσο αυτό δεν έγινε δεκτό και ο αγώνας διεξήχθη κανονικά.

Πλέον ο Αίαντας Σύρου έφτασε τους 24 βαθμούς στον Α όμιλο που αναμένεται να εξελιχθεί με μεγάλο ενδιαφέρον.

25 έχουν οι Κανονιέρηδες και η Α.Ε Μυκόνου. Πολύ καλή η διαιτητική τριάδα των Καλόγερα, Βαρθαλίτη και Παναγιώτου.

Στα αγωνιστικά ο Αίαντας προηγήθηκε 1-0 με γκολ του Βλαχάκη στο 34΄. Δυο λεπτά αργότερα η ομάδα του Παναγιώτη Ραμπαβίλα έκανε δυο τα τέρματα της με τέρμα που σημείωσε ο Γκοτζάι (πέναλτι). Στο 1΄ λεπτό της «επανάληψης» οι Κανονιέρηδες σκόραραν με τον Καμπάνη (πέναλτι).

Το 1-3 διαμορφώθηκε στο 47΄ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Καλλίγερου που ίσως βρήκε και σε κάποιον παίκτη των Κανονιέρηδων.

Ο Καμπάνης μείωσε ξανά στο 66΄, με τον Αρώνη να γράφει το 2-4 στο 72΄. Το πέμπτο γκολ του Αίαντα σημείωσε ο Αρώνης στο 81΄, με τον Καμπάνη να μειώνει στις καθυστερήσεις με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Αξίζει να τονιστεί πως ο Αίαντας αγωνίζονταν με 10 παίκτες από το 62΄ λόγω αποβολής του Στεφάνου. Παρόλα αυτά η ομάδα του Παναγιώτη Ραμπαβίλα με αριθμητικό μειονέκτημα σημείωσε 2 τέρματα.

Κανονιέρηδες (Βάλβης): Ρηγούτσος, Μεντρί, Βακόνδιος Γ, Βακόνδιος Δ, Μαραγκός, Αθανασίου, Ραουζαίος, Κουκουλάς, Μπουντούρης, Καμπάνης, Ρούσσος

Αίαντας (Ραμπαβίλας): Τρόκα, Καπέλλας, Μιχάλοβιτς, Στεφάνου, Ρούσσος, Καλλίγερος, Βουτσίνος, Αρώνης, Καλλίγερος Ι, Γκοτζάι, Βλαχάκης

Χαϊντίνι,, Σκορδίλης, Δρόσος, Κοντός, Πετσοπούλης, Καραδήμος

Δείτε τα γκολ από το syros-sports.gr

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares