Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 10:04

Με το δεξί στο πρωτάθλημα η Κ16 του Παμμηλιακού [pics]

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία στον 2ο όμιλο της Κ16 ο Παμμηλιακός επικράτησε με 5-2 του Νηρέα στη Μήλο.

Ο αγώνας έγινε χθες στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου, με τους γηπεδούχους να βάζουν γερά θεμέλια για τη νίκη από το πρώτο μέρος, όπου οι: Μαυρογιάννης (8'), Κουλακιώτης (23') και με ένα αυτογκόλ του Ρόκου το σκορ έχτειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το ευρύ 3-0.

Στην επανάληψη ο Νηρέας αντέδρασε, επιδιώκοντας να ανατρέψει την ει βάρος του κατάσταση και με γκολ του Μάρκου στο 50' και στο 56' μείωσε σε 3-2. 

Τελικά, ο Παμμηλιακός σφράγισε τη νίκη του με γκολ των Κουλακιώτη στο 69' και του Γαλλη στις καθυστερήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο των δράσεων του ο Νηρέας, πριν την έναρξη της αναμέτρησης μέσω των αθλητών του παρέδωσαν στους συναθλητές τους του Παμμηλιακου την κάρτα με τα δικαιώματα των παιδιών στον αθλητισμό.

 

NIREAS KARTA DIKAIOMATA

K16 MILOS KARTA

Διαιτητική τριάδα: Μαθιουδάκης Γ. του Θ., Κουλακιώτης, Μαθιουδάκης Γ. του Α.

K16 ME NHREA

Παμμηλιακός (καραγιαννόπουλος): Αφεντούλης, Γαλλης, Κούτη, Πρεβενάς (45' Φρατζεσκάκη), Ραπανάκης, Μαυρογιάννης, Γεωργαλάκης (76' Μαλλής), Ρουμελιώτης Κ. (45'Παπαδοπούλου), Νίνος (70' Κοτλακίδης Φ.), Φράγκου (80' Κοτλακίδης Γ.), Φροξυλιας (76' Γενναδόπουλος), Βεντούρης

K 16 MILOS

ΑΜΣ Νηρέας (Κορτιάνος): Τσαχλίδης, Ζούμης (70' Μουτζουτρούλιας), Ντίτσα, Κανέλλης, Ρόκου Φ., Πατέλης, Μάρκου, Αρκούλης, Μουτζουτρούλιας, Γαβαλάς (45' Ρόκου Κ.), Χριστόφορος, Ελσάκα (Καλαφάτης)

 

 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares