Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 14:09

 Ξεκίνημα με νίκη για την Κ16 του Πανναξιακού στο τοπικό ντέρμπι με το Φιλώτι

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος Κ16 Κυκλάδων καθώς επιβλήθηκε του αξιόμαχου ΑΜΣ Φιλωτίου με σκορ 1-0.

Ήταν ένα πραγματικά όμορφο και αμφίρροπο παιχνίδι, καθώς και οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες να δώσουν μεγαλύτερη έκταση στο σκορ.

Ο Πανναξιακός, ήταν καλύτερος στα σημεία και δίκαια κατέκτησε την πρώτη του φετινή νίκη.

PANNAXIAKOS FILOTI K16

Το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Σπυριδάκος στο 36' όταν μετά από μπαλιά του Κριμιτζά στη πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων βρέθηκε σε θέση τε-α-τετ και νίκησε τον γκολκίπερ των φιλοξενουμένων , Μουστάκη.

Δυο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσα αλλά το δυνατό σουτ το Δέτση έξω από τη μεγάλη περιοχή βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Παρασκευά.

Στο 2ο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή όμως οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες καθώς τόσο στο 58' το πλασέ του Σπυριδάκου βρήκε το κάθετο δοκάρι του Μουστάκη, ενώ την ίδια τύχη είχε και η σέντρα σουτ του Τουμπακάρη στο 65'.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη στο Πρωτάθλημα αλλά και τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν με την καλή αγωνιστική τους παρουσία το χειροκρότημα.

PANNAXIAKOS FILOTI K16 2

Διαιτητική τριάδα: Χατζόπουλος, Αρβανιτάκης, Δεγαΐτας

Πανναξιακός (Σέργης): Παρασκευάς, Ρότσι, Φώτης, Τουμπακάρης, Σουλεϊμάνι, Χότζα (81' Ισμαϊλάι), Γκορνάτι, Μαργαρίτης, Σπυριδάκος, Τουμπακάρης Α. (69' Ζεύλης), Κριμιτζάς

PANNAXIAKOS K16

ΑΜΣ Φιλωτίου (Λεγάκης): Μουστάκης, Σαρλάνης, Γρατσίας, Δέτσης (66' Κουτελιέρης), Βασιλάκης Κ. (62' Μάκαρης), Βασιλάκης Γ., Ψαρράς Κ., Παρραράς (78' Ψαρράς Α.), Βασιλάκης Μ., Ψαρράς Β., Φράγκος (76'Χουζούρης)

AMS FILOTIOU K16

Φωτογραφίες: Ευγενία Τσάφου 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares