Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021 21:51

Κ16: ΠΑΣ Νάξου και Πανναξιακός «διασταυρώνουν» τα ξίφη τους στο ΔΑΚ Νάξου

Με την αναμέτρηση ΠΑΣ Νάξου - Πανναξιακός συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στον 3ο όμιλο της Κ-16 για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη 15/12 στο ΔΑΚ Νάξου και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το sportcyclades.gr.

Ο ΠΑΣ Νάξου, με την ακόλουθη ανακοίνωση καλεί τον κόσμο να δώσει το παρόν, ενώ υπενθυμίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει για την είσοδο στο γήπεδο.

Αναλυτικά:

Μετά από την παύση των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω των υποχρεώσεων των ποδοσφαιριστών μας με τη Μικτή Ομάδα της ΕΠΣ Κυκλάδων η Κ16 του συλλόγου μας επανέρχεται στην αγωνιστική δράση.

Αύριο, Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, στις 20:00, ο ΠΑΣ Νάξου ως τυπικά γηπεδούχος υποδέχεται τον Πανναξιακό στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η ομάδα μας θα επιδιώξει την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς παραμένει αήττητη έχοντας δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να χειροκροτήσει της προσπάθειες των αθλητών. 

Η βαθμολογία του ομίλου:

2021 12 14 1

Μέτρα εισόδου στο γήπεδο:

Θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο ότι μετά από νέα οδηγία της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19 τα υποχρεωτικά προληπτικά μέτρα έχουν αυστηροποιηθεί.

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι ή όσοι έχουν πιστοποιητικό νόσησης. Επίσης φίλαθλοι μέχρι 17 ετών εισέρχονται έχοντας κάνει rapid test και κάτω των 12 ετών έχοντας self test. Η χρήση μάσκας καθόλη τη διάρκεια του αγώνα είναι υποχρεωτική.

Κατά την είσοδο των φιλάθλων θα υπάρχει έλεγχος στα πιστοποιητικά εμβολιασμού,  νόσησης και στα αποδεικτικά των rapid και self test, ενώ απαιτείται και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας. 

Εκ της διοικήσεως του ΠΑΣ Νάξου 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares