Σάββατο, 06 Απριλίου 2019 23:24

Γκολ και θέαμα από την Κ14 των Κανονιέρηδων Σύρου, 5-1 την Άνω Μερά

Οι Κανονιέρηδες Σύρου επικράτησαν εύκολα με 5-1 της Άνω Μεράς στη Σύρο για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ14, ανέβηκαν στην πέμπτη θέση και έφτασαν τους 14 βαθμούς (όσους έχει και η Άνω Μερά) αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Κανονιέρηδες ο Βαμβακάρης που πέτυχε χατ τρικ, ενώ ο Μεσακού σημείωσε το γκολ της τιμής για την ομάδα της Μυκόνου που ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στην έκτη θέση.

Οι Κανονιέρηδες ξεκίνησαν πιο δυναμικά στο παιχνίδι, ήταν πιο κυνητικοί και έπαιζαν περισσότερο από τα πλάγια.

Ο Βαμβακάρης ήταν ο πρωταγωνιστής στα πρώτα λεπτά, ο οποίος δημιούργησε τρεις φάσεις για τους γηπεδούχους μέσα σε 4’.

Στο 12’ βγήκε τετ-α-τετ με τον Αγγελή και ο τερματοφύλακας της Άνω Μεράς απέκρουσε. Στην αμέσως επόμενη φάση στο 13’, το μακρινό σουτ του Βαμβακάρη πέρασε άουτ ενώ στο 16’ έγινε η σέντρα από τα αριστερά, πάλι ο Βαμβακάρης στη φάση, έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε έξω.

Η πίεση απέφερε καρπούς για τους Κανονιέρηδες και πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 18’. Ο Καραγιάννης βρήκε ωραία τον Καμπάνη από τα δεξιά στον κενο χώρο, αυτός έβγαλε σέντρα στο ύψος του πέναλτι, ο Χάμζα πήρε την μπάλα και με δύσκολο σουτ εκτός ισορροπίας έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στο 20’ με τον Καμπάνη να χάνει μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του από τα δεξιά να περνάει ελάχιστα άουτ.

Η Άνω Μερά έκανε την πρώτη φάση της στο 23’ με το μακρινό σουτ του Μεσάκου να περνάει άουτ.

Το ημίχρονο τελείωσε με δύο καλές φάσεις για τους Κανονιέρηδες. Ο Βαμβακούσης έκανε το μακρινό σουτ και ο Αγγελής απέκρουσε στο 32’ και στις καθυστερήσεις ο Αγγελής έδιωξε το καλό σουτ του Καραγιάννη.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες όχι μόνο ανέβασαν τον ρυθμό του αγώνα, αλλά πέτυχαν και πολλά γκολ, με τον Βαμβακάρη των Κανονιέρηδων να πετυχαίνει χατ τρικ μέσα σε έντεκα λεπτά.

Τον… χορό των γκολ στο δεύτερο ημίχρονο άνοιξε ο Βαμβακάρης που πήρε την μπάλα από τον Καραγιάννη και έκανε το 2-0 στο 47’.

Ο ίδιος παίκτης με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 3-0 στο 50’ και στο 58’, μετά από ωραία συνεργασία των γηπεδούχων στην επίθεση, ο Βαμβακάρης βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, έκανε το σουτ, απέκρουσε σε πρώτη φάση ο Αγγελής αλλά στη συνέχεια ο επιθετικός των Κανονιέρηδων πήρε το ριμπάουντ και σε κενό τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, πετυχαίνοντας το τρίτο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Ο Νομικός έκανε το 5-0 στο 65’ από το σημείο του πέναλτι για την ομάδα του Τζώρτζη ενώ η Άνω Μερά, που δυσκολευόταν να εκδηλώσει επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Μεσακού να σκοράρει από κοντά στο 67’ και να διαμορφώνει το τελικό 5-1.

Διαιτητές ήταν οι: Καλόγερας, Παναγιώτου, Βαρθαλίτης

Κανονιέρηδες Σύρου (Τζώρτζης): Κουρκουμάρης, Μακρυωνίτης, Δημόπουλος, Καλλίγερος (66’ Βλάμης), Καψάσκης, Καλιακάτσος, Νομικός Β., Καραγιάννης (47’ Νομικός Π.), Ραουζαίος (10’ Καμπάνης), Χάμζα (53’ Ρούσσος), Βαμβακάρης

Άνω Μερά (Συριανός): Αγγελής (64’ Σεράνι), Ντρέου, Σπαχίγια, Τσελάι, Τσουβελακίδης, Σεφέρι, Μεσακού (, Μπουτσάι, Μπουσάι (62’ Κουσαθανάς), Ρουστέμι (40’ Βετσάι), Ντερβίσι (36’ Κουκάς)

IMG_20190405_165753_be8ec.jpgIMG_20190405_165751_3dbac.jpgIMG_20190405_165750_da9e9.jpg

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares