Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018 20:49

Μόνος πρώτος στον 3ο όμιλο του Κ14 ο ΠΑΣ Νάξου [vid+pics]

Το 2Χ2 έκανε ο ΠΑΣ Νάξου για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου στο πρωτάθλημα της Κ14 επικρατώντας μέσα στο Καμάρι της τοπικής Θύελλας με 1-4.

Το συγκρότημα του Πέτρου Μαράκη πήρε αυτό που ήθελε και που ήταν το ζητούμενο απο το παιχνίδι φιγουράροντας στην κορυφή με 6 βαθμούς, περιμένοντας το ματς του Πανθηραϊκού με τον ΑΜΣ Φιλωτίου που εκκρεμεί. 

Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Γιαννακόπουλος ο οποίος με δυο γκολ στο 5' και στο 7' μετά από ατομικές ενέργειες έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΣ Νάξου, για να ακολουθήσουν ακόμη δυο γκολ του Παντελαίου στο 21' και στο 27' με σουτ για τους ''οράνιε''. 

Το μόνο που κατάφερε η Θύελλα ήταν να μειώσει με τον Ζαμπέλλη στο 50'.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΣ Νάξου έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο δείχνοντας ότι θα είναι το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά του ομίλου.

Βέβαια δεν θα πρέπει να παραλείψουμε την ανταγωνιστική εικόνα των Καμαριανών, οι οποίοι παρά τη βαριά ήττα, έδειξαν ότι κάνουν βήματα προόδου κάτι που οφείλεται στη δουλειά του Στάθη Φίλων και των ποδοσφαιριστών του. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νάκκας.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Στάθης Φίλων) Χατζάκης, Καφούρος, Σπαθάρης, Μολλάρι, Καρράς, Λυγνός, Πάπα, Ρούσσης, Ζαρογιαννόπουλος, Ζαμπέλλης, Χάλαρης.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι Μαυρίδης, Παπαδόπουλος, Κανουλάι, Κούκα, Εσκύογλου.

ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ (Πέτρος Μαράκης) Κουφόπουλος, Χωριανόπουλος, Μποσίκου, Μαθιάσος, Ψαρράς, Παντελαίος, Ορφανός, Πετρας, Τσέπα, Λέκκας, Γιαννακόπουλος.

Αγωνίστηκαν οι Κάσα, Ρετζέπι, Χατζής, Μαργαρίτης, Φράγκου Ν., Φράγκου Ε., Δεωνάς.

 

Δείτε και πάλι το παιχνίδι:

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares