Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018 22:59

Εύκολη νίκη για τον Α.Ο. Μυκόνου στη Σύρο [vid]

Με του τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε η Κ14 του Α.Ο. Μυκόνου από τη Σύρο καθώς κατάφερε να πάρει το τρίποντο με το εμφατικό σκορ 0-6 απέναντι στους Κανονιέρηδες.

Οι Μυκονιάτες ξεκίνησαν πιο δυνατά στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα με τον Τσόπελα, ο οποίος ένα λεπτό αργότερα διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Μυκόνου πραγματοποίησε το προσωπικό του χατ τρικ στο 7, όπου το σκορ έγινε 0-3.

Από εκεί και ύστερα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να παραμένει το ίδιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μάκη Πούλου συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 50' ο Ζουγανέλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-4.

Στο 52' ο Νταφούλης έκανε το 0-5 ενώ το τελικό 0-6 διαμόρφωσε ο Τσιφούτης με ένα πολύ καλό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλόγερας με βοηθούς του κ.κ. Νομικό Ν., Ρούσσος Σ.

Κανονιέρηδες Σύρου (Τζώρτζης Γιάννης): Κουρκουμαρής, Μακρυωνίτης, Μαραγκός Γ., Καλλιακάτσος, Καλλίγερος, Νομικός Π., Νομικός Β., Χάμζα, Καραγιάννης, Ρούσσος, Καμπάνης

Αγωνίστηκαν και οι: Μεντρί, Βλάμης, Βλάχος, Ρηγούτσος

Α.Ο. Μυκόνου (Μάκης Πούλος): Ρουμελιώτης, Ασράμ, Ζουγανέλης, Κυριαζίδης, Ντάτσι, Κοδέλι, Τσόπελας, Μπεσίρι, Νταφούλης, Μπάλας, Τσιφούτης

Αγωνίστηκαν και οι: Παπαδημιτρίου, Πετάι, Τόλιας

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Το βίντεο του αγώνα

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares