Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 22:56

Ένα ημίχρονο αρκούσε για τον Πανθηραϊκό [pics-vid]

Μέχρι το α' μέρος η αναμέτρηση του ΠΑΣ Τήνου με τον Πανθηραϊκό για το δεύτερο ματς της ημιτελικής φάσης του Final Four (Κ14) έδειχνε ότι θα... πήγαινε στα σημεία.

Παρ' όλα αυτά, η είσοδος του Ζεκιράι αρκούσε ώστε τα πράγματα να απλοποιηθούν για την ομάδα της Σαντορίνης που πέρασε θριαμβευτικά στον τελικό του θεσμού επικρατώντας με 0-3.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Κρεμμύδα εκμεταλλεύτηκε τις φάσεις που του παρουσιάστηκαν, ενώ, θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός από τρία τέρματα, οι παίκτες του είχαν τις προϋποθέσεις ώστε να διευρύνουν το σκορ.

Από το αντίπαλον δέος, ο ΠΑΣ Τήνου ξεκίνησε καλά στο 5' έχοντας πολύ καλή στιγμή με το σουτ του Τζανουλίνου να μην βρίσκει στόχο. Η απάντηση των τυπικά φιλοξενούμενων ήρθε στο 15' με την προσπάθεια του Χοτζάι να καταλήγει άουτ.

Στο 47' ο... γόρδιος δεσμός λύθηκε για την ομάδα της Σαντορίνης όταν ο νεοεισελθών στο παιχνίδι, Ζεκιράι ελίχθηκε από αριστερά και με ωραία σέντρα βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Κρεμμύδα ο οποίος με κεφαλιά δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον ήδη εξουδετερωμένο Γιαννόπουλο Φ. κάνοντας το 1-0. 

Τα πάντα έγιναν πιο απλά για τον Πανθηραϊκό στο 58', όταν ο Κρεμμύδας έβγαλε φάτσα με το τέρμα τον Δαμίγο ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Φ. Γιαννόπουλο κάνοντας το 2-0 με ωραίο πλασέ.

Στο 61' ο Ζεκιράι με όμορφη ατομική ενέργεια μέσα στην περιοχή δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα τον ΠΑΣ Τήνου, με τον ίδιο παίκτη στο 65' να βλέπει τον Φ. Γιαννόπουλο να διώχνει εντυπωσιακά το σουτ που επιχείρησε.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο άσος του Πανθηραϊκού ήταν πιο τυχερός αφού με σουτ μετά από ασίστ του Αργυρόπουλου έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα κάνοντας το 3-0.

Διαιτητής ήταν ο Νεοκοσμίδης με βοηθούς τους Βακώνδιο και Χατζόπουλο.

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ (Ρούκας) Γιαννόπουλος Φ., Βλαχάκης, Πλυτάς, Βόγλης, Κελαδίτης, Βιδάλης, Ταράσης, Περπινιάς, Φιλιππούσης, Τζανουλίνος, Βασιλάκης. Αγωνίστηκαν επίσης οι: Αλβέρτης, Πέπα, Αράθυμος, Φώσκολος, Σιώτος, Γιαννόπουλος Κ., Καρδαμήτσης.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κρεμμύδας) Αδαμίδης, Κρεμμύδας, Φέγγης, Καρράς, Ξαγοράρης Ι., Χοτζάι, Δαμίγος Μ., Μπούζι, Προβίμι, Βαμβακούσης, Λαμάι, Αργυρόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι: Δαμίγος Α, Πελάκης, Ξαγοράρης Π., Βαζαίος, Βεζύρης, Ζεκιράι.

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Φωτογραφίες αγώνων

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares