Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 00:41

Αποχωρεί ο Καραπετσάνης... τεράστια αναγνώριση από τον Παμμηλιακό

Η πρώτη του επαφή με τη Μήλο ήταν το 2014, όταν η τότε διοίκηση του Παμμηλιακού αποφασισμένη να αναβαθμίσει τις ακαδημίες του συλλόγου έκανε πρόταση στον έμπειρο Αλέξανδρο Καραπετσάνη που έδωσε θετική απάντηση και κάπου εκεί το ταξίδι ξεκίνησε.

Με το καλημέρα ο κ. Καραπετσάνης έφερε αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών του Παμμηλιακού, με αποτέλεσμα τα παιδιά να αυξηθούν σημαντικά, ενώ τα πρώτα αποτελέσματα ήταν εμφανέστατα από το πρώτο διάστημα.

Πλέον, παρά την διάθεση των δύο πλευρών να συνεχίσουν το έργο που γίνεται τα τελευταία χρόνια, κάποιες  προσωπικές υποχρεώσεις του κ. Καραπεστάνη θα τον κρατήσουν εκτός Μήλου και όπως είναι κατανοητό η συνεργασία θα διακοπεί.

Βέβαια στον Παμμηλιακό, αναγνωρίζοντας την προσφορά του έμπειρου προπονητή, με μία ανακοίνωση τους εξάρουν το έργο του και παράλληλα διαμηνύουν ότι ο σύλλογος θα είναι πάντα διαθέσιμος για μελλοντική συνεργασία μαζί του.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Ανακοινώνουμε ότι ο κ. Αλέξανδρος Καραπετσάνης λόγω προσωπικών υποχρεώσεων δεν δύναται να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύλλογο μας.

Η παρουσία του τα τριάμισι τελευταία χρόνια ως τεχνικός προϊστάμενος των ακαδημιών και προπονητής των αγωνιστικών τμημάτων μας στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα  έφερε ριζική και ουσιαστική αλλαγή, αλλά και κατακόρυφη άνοδο του αγωνιστικού επιπέδου.

Το έργο του ήδη έχει αποδώσει καρπούς και αυτό αναγνωρίζεται από όλους μας. Θεωρούμε ότι ο κύριος Καραπετσάνης είναι μέλος της οικογένειας που λέγεται Παμμηλιακός και η πόρτα του συλλόγου μας θα είναι πάντα ανοιχτή γι αυτόν.

Αναγνωρίζουμε το έργο του και τον ευχαριστούμε δημοσίως για την προσφορά του στον Παμμμηλιακό μας. Του ευχόμαστε να έχει επιτυχία σε ότι και αν κάνει, να είναι υγιής αυτός και η αξιόλογη οικογένεια του.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Παμμηλιακού Α.Σ.

8906e986ee328e2e4f8f4575c5121d58_XL.jpg

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares