Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 18:38

Στον δρόμο που χάραξε ο Νίκος η ακαδημία του Αστέρα Τραγαίας [pics]

Πέρασαν κιόλας 4 χρόνια από την ημέρα που ο «Μεγάλος άνδρας» του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου και στυλοβάτης του Αστέρα Τραγαίας Νίκος Βλησίδης έφυγε στα 56 του χρόνια εντελώς ξαφνικά και αναπάντεχα από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος όλους μας.

Εμπνευστής και οραματιστής ο Νίκος, είχε έναν μόνιμο στόχο να βλέπει παιδιά να αθλούνται στο χωρίο του την Τραγαία και μελλοντικά να φορούν τη φανέλα με το πορτοκαλί αστέρι στο στήθος.

Άξιοι οι συνεχιστές του έργου του Νίκου Βλησίδη, καθώς όλα τα μέλη της διοίκησης έμειναν πάνω στην πορεία που είχε χαράξει ο ίδιος, τόσο με την δουλειά στον ανδρικό τμήμα ποδοσφαίρου, όσο και στις μικρές ηλικίες, αφού όποιος νομίζει ότι στον Αστέρα δεν λειτουργούν μικρά τμήματα, τότε σίγουρα δεν είναι σωστά πληροφορημένος.

Ηλικίες

Ο Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ λοιπόν για 3η συνεχή χρονιά συγκεντρώνει παιδιά ηλικίας από 9-15 ετών, στο Δημοτικό Γήπεδο “ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΚΟΣ” , όπου κάθε Σάββατο πραγματοποιούνται προπονήσεις υπό τις οδηγίες του πολύπειρου ποδοσφαιριστή  Δημήτρη Μαρούλη και μάλιστα όλο αυτό γίνεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τις οικογένειες τους.

Ανοδική πορεία

Το ευχάριστο είναι ότι ο αριθμός των παιδιών αυξάνεται όλο και περισσότερο καθώς φέτος ανέρχονται στα 25. Τα παιδιά κατάγονται από τα χωριά της ορεινής  και  ημιορεινής  Νάξου, όπως η Μουτσούνα,  η Απείρανθος, το Κεραμί, η Μονή, το Χαλκί, η Ποταμιά, ο Δαμαριώνας  και  το Σαγκρί.

Μάλιστα επτά (7) από τα παιδιά αυτά  την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο λαμβάνουν μέρος και  στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας , υπό τις οδηγίες του Μανόλη Κατσούλη, με βραχυχρόνιο στόχο να ενσωματωθούν εξολοκλήρου στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της .

Πρόβλημα το γηπεδικό

Βέβαια το μεγάλο «αγκάθι» στην όλη προσπάθεια που γίνεται από τους ανθρώπους του Αστέρα Τραγαίας βρίσκει πολλά εμπόδιο στο να αναπτυχθεί σωστά και σε αυτό το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η  έλλειψη ενός γηπέδου με φυσικό ή πλαστικό τάπητα.

Όπως όμως είναι ορατό το μεγάλο αυτό εμπόδιο δεν  πτοεί τη διοίκηση του ΑΣΤΕΡΑ, η οποία και  συνεχίζει την προσπάθεια ανιδιοτελούς  προσφοράς στη νεολαία αναμένοντας παράλληλα  την άμεση έναρξη των εργασιών αντικατάστασης της περίφραξης και νομιμοποίησης των κτισμάτων από τη Δημοτική αρχή σε πρώτη φάση και σε δεύτερη φάση την τοποθέτηση χλοοτάπητα.

Πόθος και στόχος όλων στον σύλλογο, των φίλων της ομάδας, αλλά και των κατοίκων της περιοχής είναι το 2019 ο ΑΣΤΕΡΑΣ που συμπληρώνει 40 έτη ζωής να  συνδυάσει τα γενέθλια του με την επιστροφή στο ανακατασκευασμένο ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!

Πίτα

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους, το Σάββατο  3 Φεβρουαρίου 2018 οι μικροί αθλητές  του Αστέρα Τραγαίας έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα, σε συνδυασμό με υπαίθριο μπάρμπεκιου, στο γήπεδο  “ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΚΟΣ”  παρουσία  μελών της Διοίκησης, προπονητών και συγγενών των αθλητών.

Στον τυχερό αθλητή που έτυχε το φλουρί του παρεδόθη ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικών παπουτσιών γνωστής αθλητικής εταιρείας. 

 


 Η διοίκηση του ΑΣΤΕΡΑ, πιστή στο τρίπτυχο “καλό παιδί-καλός μαθητής-καλός αθλητής”,  προσκαλεί όσα παιδιά τους αρέσει το ποδόσφαιρο να γίνουν μέλη της ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΑΣ του. 


φωτοφωτο1φωτο2φωτο3φωτο4φωτο5

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares