Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018 12:36

Διπλό και για τους πιτσιρικάδες... της Άνω Μεράς!

Μετά τους άντρες και οι πιτσιρικάδες της Άνω Μεράς κατάφεραν να πάρουν μια εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Ανδριακό Ο.Φ. με 2-4 και να βρεθούν στη δεύτερη θέση του ομίλου με 9 βαθμούς ενώ τρίτος είναι ο Α.Ο. Μυκόνου με 6 και ένα ματς λιγότερο. 

Στο ματς τώρα αν και ο Ανδριακός Ο.Φ. κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Γκιόκα, οι Μυκονιάτες ισοφάρισαν στο 20' με τον Σπάχια και πήραν προβάδισμα στο σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 35'  με τον Ρουστέμι. 

Ο Κουκάς έδωσε αύξησε περισσότερο τη διαφορά στο σκορ για την ομάδα του με 1-3 στο 47' ο Κουρέτα όμως θα μειώσει στο 70'  σε 2-3 αλλά δευτερόλεπτα μετά η ομάδα του κ. Συριανού διαμόρφωσε το τελικό 2-4. 

Πλέον η Άνω Μερά περιμένει το αυριανό αποτέλεσμα του συντοπίτη της Α.Ο. Μυκόνου με τον ΠΑΣ Τήνου προκειμένου να δει αν θα προκριθεί στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν η κ. Κουκά.

Ανδριακός Ο.Φ. (Μαγουλάς): Χασίμι (70' Μουστάκας), Ζιβίνι (67' Ρεγκλής), Μουστάκας Γκιόκα, Κουρέτα Α., Μπάκο (60' Αράπι), Σκανδάλης, Ρέτσι, Μήλας, Κουρέτα Ν., Βεισλλάρι

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Μήλας, Σταυράτης

Α.Σ. Άνω Μερά (Συριανός): Αγγελής, Ρουστέμη Ο. (70' Πάσχος), Ρουστέμη Δ. (67' Κουσαθανάς), Σεφέρι, Γκελάι, Σπάχια, Μεσάκου (60' Καράι), Μπουτσάι, Νταμάι (70' Καλαμαράς), Κουκάς, Γκέζο

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Ντρέου, Μπουσάι, Ντερβίσι

ugjgtgds.jpg

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares