Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017 11:50

Δύο τελικοί για τον Α.Ο. Μυκόνου στο Λουτράκι!

Την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης κέρδισε χτες η ομάδα τον Παίδων του Α.Ο. Μυκόνου κερδίζοντας τον Ελλάς Βέλου με 3-0, και πλέον στον τελικό θα βρεθεί απέναντι στον Ατρόμητο, από την άλλη οι "μικροί" των Μυκονιατών αν και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με ανατροπή 3-2 απέναντι στην Αθλούπολη και τώρα σήμερα το απόγευμα θα αντιμετωπίσουν στο μικρό τελικό το Τέλος Άγρας. 

Ας δούμε όμως αναλυτικά τώρα τι έγινε στους ομίλους των δύο ομάδων. Ας ξεκινήσουμε με τους παμπαίδες οι οποίοι αν και έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις τερμάτισαν στη 2η θέση. Οι "μικροί" του Μάκη Πούλου ξεκίνησαν με νίκη στο τουρνουά απέναντι στο Ελλάς Βέλου με 2-0. Στη συνέχεια όμως αντιμετώπισαν μια πιο δυνατή ομάδα τον Ευκλείδη Μεγάρων, όπου και ηττήθηκαν με 1-3. Αλλά έκλεισαν τη φάση των ομίλων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς κέρδισαν την Αθλούπολη με 3-2 κάνοντας την ανατροπή από 1-2. Αν και ο Α.Ο. Μυκόνου ισοβάθμησε στη πρώτη θέση με τον Ευκλείδη Μεγάρων, έχασε τη πρώτη θέση λόγο του σκορ στο μεταξύ τους ματς.

Βαθμολογία

1. Ευκλείδης Μεγάρων 6

2. Α.Ο. Μυκόνου         6

3. Αθλούπολη             0

Συνεχίζουμε με τους Παίδες του Α.Ο. Μυκόνου οι οποίοι τερματίσαν στη πρώτη θέση... και αήττητοι. Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Δευτέρα όπου πήραν τη νίκη απέναντι στον Α.Ο. Τσιλιβή με 4-2 κάνοντας ένα πολύ καλό ματς και την άλλη μέρα το πρωί τον Πανλευκάδιο με 2-1. Η φάση των ομίλων τελείωσε ιδανικά για τους Μυκονιάτες οι οποίοι κατάφεραν να κάνουν το 3 στα 3 με τη νίκη τους απέναντι στον Ελλάς Βέλου με 3-0. 

Βαθμολογία

1. Α.Ο. Μυκόνου 9

2. Ελλάς Βέλου   3

3. Α.Ο. Τσιλιβή    0

Σήμερα το απόγευμα στον μικρό τελικό για την κατηγορία Παμπαίδων ο Α.Ο. Μυκόνου θα αντιμετωπίσει το Τέλος Άγρας ενώ στη συνέχεια οι Παίδες θα αντιμετωπίσουν τον διοργανωτή Ατρόμητο στο μεγάλο τελικό. 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares