Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017 23:36

Άξιος πρωταθλητής Κυκλάδων ο ΑΟ Μυκόνου [vids]

Μετά από έναν εντυπωσιακό τελικό που παρακολούθησαν 300 περίπου φίλοι του ποδοσφαίρου στο γήπεδο της Ερμούπολης, ο ΑΟ Μυκόνου επικράτησε με 1-0 του Αίαντα Σύρου και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Κ16, που είναι το μοναδικό τρόπαιο της χρονιάς για τους Μυκονιάτες.

Ο τελικός που αποτέλεσε και τυπικά το κλείσιμο της αγωνιστικής χρονιάς για την ΕΠΣ Κυκλάδων έγινε με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που ήταν δίπλα στην ένωση για τη διοργάνωση του Final Four που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο τελικός πήγε δίκαια στον ΑΟ Μυκόνου, καθώς ήταν η ομάδα που στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο, έχοντας αρκετές ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο γκολ. Βέβαια και οι παίκτες του Αίαντα, ειδικά μετά το γκολ που δέχτηκαν προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά χωρίς να τα καταφέρουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες είχαν παράπωνα από τη διαιτησία, καθώς ο ΑΟ Μυκόνου, σκόραρε στο 20' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάνιουρα, με το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ με υπόδειξη του κ. Καλόγερα, ενώ η οάδα της Σύρου φωνάζει ότι στο γκολ που πέτυχε ο Κατσικαλάκης ξεκίνησε από αντικανονική θέση οφ σάιντ, που δεν υπόδειξε ο κ. Βαρθαλίτης.

Επίσης οι δύο ομάδες ζητάνε από ένα πέναλτι σε πτώσεις μέσα στη περιοχή.

Το γκολ που έκρινε τον τίτλο το πέτυχε ο Κατσικαλάκης με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, όταν ετά από ένα βαθή γέμισμα, βρέθηκε απέναντι στον Σούμπιτση, τον οποίο και πλάσαρε με ψηλοκρεμαστό πλασέ.

Στον μικρό τελικό που προηγήθηκε, ο ΑΟ Πάρου και ο ΠΑΣ Νάξου χάρισαν πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ, με την ομάδα της Πάρου να παίρνει τη νίκη με 3-5 που της χάρισε τη τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Και γι αυτό το παιχνίδι θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ. 

Διαιτητής του τελικού ήταν ο κ. Ρούσος Ιωάννης, με βοηθούς του κ.κ. Καλόγερα και Βαρθαλίτη.

Συνθέσεις

ΑΟ Μυκόνου (Πούλος): Μπουρντένης (84' λ.τ. Ψύλλιας), Δάρρας, Πατσάνι, Τσάνη, Σιώζως, Μπαϊρακτάρι, Ηλιάδης (71' Μιχίλλι), Χότζα (74' Νταούντ), Κατσικαλάκης, Κάνιουρας, Μπομπάι.

Αναπληρωματικοί: Καλόγερας, Μπάτσκα, Πετρόπουλος, Ζουγανέλης.

Αίαντας Σύρου (Βουτσίνος): Σούμπιτσης (69' Βαρθαλίτης), Γεράρδης, Κοτσιπετσίδης, Καραμολέγκος (78' Ζαρμπώνης), Βουτσίνος, Πρίντεζης, Σιγάλας (69' Πρίντεζης), Ξαγοράρης, Λιέας (25' λ.τ. Μαραγκός), Κωνσταντινίδης, Σκορδίλης (64' Σούμπιτσης Φρ.).

Αναπληρωματικοί: Λαζαρίνος, Βαμβακούσης 

Το βίντεο του αγώνα και η απονομή όπως μεταδόθηκε στο facebook του sportcyclades.gr

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares