×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 22:11

Με τους «Μπόμπιρες» πρωταγωνιστές το ημερολόγιο της Θύελλας

Η Θύελλα από τους «μεγάλους» πρωταγωνιστές που είναι η ανδρική ομάδα, έχει στις τάξεις της και τους «μικρούς» πρωταγωνιστές που αποτελούν το ελπιδοφόρο αύριο του συλλόγου.

Η ομάδα της Σαντορίνης έχει επενδύσει στο όραμα της για την ανάδειξη ταλέντων και η οικογένεια στα μικρά τμήματα μεγαλώνει καθημερινά.

Εκτός όμως από πρωταγωνιστές στης τέσσερις γραμμές του γηπέδου, οι «μπόμπιρες» της Θύελλας θα πρωταγωνιστήσουν και στο ημερολόγιο του συλλόγου που θα εκδοθεί ενόψει του 2017.

Η κάμερα του επίσημου πόρταλ της ομάδας κατέγραψε το ακόλουθο βίντεο που συνοδεύεται από την ανακοίνωση του συλλόγου:

Στη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας για τις ανάγκες του ημερολογίου 2017!

Τα παιδιά των ακαδημιών μας άφησαν στην άκρη για λίγο τη μπάλα και πόζαραν με άψογο επαγγελματισμό στο φακό του Santorini Photo, το οποίο για μια ακόμη χρονιά δείχνει την έμπρακτη στήριξη του στην ομάδα μας.

Κορυφαία στιγμή των φωτογραφίσεων η έμπνευση της Κ-12 να ποζάρει σε στυλ… dab, της νέας χορευτικής φιγούρας που έχει γίνει μόδα τον τελευταίο χρόνο…

Το Δ.Σ. της ομάδας μας ευχαριστεί θερμά το Santorini Photo και τους κ.κ. Ιπποκράτη Αλεξίου και Βουλγαράκη Κώστα για την πολύτιμη βοήθεια και προσφορά τους.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε στιγμές όπως τις κατέγραψε ο φακός του thyellakamariou.gr από την φωτογράφιση των τμημάτων μας:

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares