Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2016 17:51

Τα φιλικά στην Αθήνα και το ευχαριστώ του ΠΑΣ Νάξου

Η Κ14 του ΠΑΣ Νάξου το Σαββατοκύριακο 30-31 Οκτωβρίου βρέθηκε στην Αθήνα, όπου έδωσε φιλικούς αγώνες με τις αντίστοιχες ομάδες του Ατρόμητου και αυτή των Τραχώνων Αλίμου.

Με πολλές εμπειρίες και την ελπίδα ότι θα επαναληφθεί ένα αντίστοιχο ταξίδι , επέστρεψαν στη βάση τους οι παίκτες και οι συνοδοί της Κ14 του συλλόγου μας.Τόσο με τον Ατρόμητο το Σάββατο 29/10/16 όσο και με τους Τράχωνες την Κυριακή 30/10/16 το πρωί τα παιδιά ευχαριστήθηκαν τα παιχνίδια αποκομίζοντας πλούσιες εμπειρίες παίζοντας με διαφορετικούς 
και δυνατότερους αντιπάλους απ' ότι μέχρι τώρα.
Στα ωραία του διημέρου και η παρακολούθηση του αγώνα της Super League μεταξύ του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
μετά την ευγενική χορηγία της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ στην ομάδα μας και συγκεκριμένα τις ενέργειες του τεχνικού διευθυντή υποδομών του Ατρόμητου κ. Τόλη Αποστόλου, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.
Στα άσχημα του διημέρου ο τραυματισμός στο χέρι του παίκτη μας Γκούφα Κων/νου στον οποίο ευχόμαστε περαστικά και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα επηρεαστεί αρνητικά από την ατυχία , γιατί όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές "οι καλοί παίκτες φαίνονται στα δύσκολα".

Με ανακοίνωση του ο ΠΑΣ Νάξου ευχαριστεί την ΠΑΕ Ατρόμητος και τους ανθρώπους για την φιλοξενία:

Ο Π.Α.Σ ΝΑΞΟΥ ευχαριστεί θερμά την Π.Α.Ε ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και συγκεκριμένα τον κύριο Απόστολο Αποστόλου τεχνικό διευθυντή υποδομών του Ατρομήτου και τον κύριο Αθανάσιο Κασπίρη υπεύθυνο Ακαδημιών Α.Π.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ για την άψογη φιλοξενία , που παρείχαν στην ομάδα μας το Σάββατο 29/10/2016 στο μεταξύ μας φιλικό αγώνα της κατηγορίας Κ14.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares