Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 21:54

Με το "δεξί" η Κ14 του Α.Ο. Μυκόνου [vid-pics]

Πριν την μεγάλη ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου που πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και οι "μπέμπηδες" πέτυχαν την δική τους νίκη.

Πιο συγκεκριμένα το τμήμα κ14 του συλλόγου, πήρε τη νίκη με 3-1 απέναντι στον ΠΑΣ Τήνου και μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων.

Από την άλλη και οι Τηνιακοί έκανα μια καλή εμφάνιση, αλλά παρά το γεγονός ότι ισοφάρισαν τελικά δε κατάφεραν να πάρουν κάποιο βαθμό.

Η ομάδα του κ. Μάκη Πούλου ξεκίνησε πιο δυνατά το ματς και πίεζε από το πρώτο λεπτό του αγώνα ενώ από την άλλη οι Τηνιακοί έχοντας τον αέρα υπέρ τους προσπάθησαν να σκοράρουν στην αντεπίθεση. Ο Α.Ο. Μυκόνου θα καταφέρει να σκοράρει στο 13΄ με τον Καραγιαννόπουλο ο οποίος εκμεταλλευόμενος ένα λάθος της άμυνας του ΠΑΣ Τήνου με πλασέ έκανε το 1-0 για την ομάδα του. 

Στο 25΄ ο ΠΑΣ Τήνου ισοφάρισε σε 1-1 με τον Περπινιά ο οποίος μετά από εκτέλεση κόρνερ θα κάνει ένα καλό σουτ και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι Μυκονιάτες θα πήραν ξανά το προβάδισμα, καθώς μετά από πάσα του Πετράι ο Θεοδώρου θα κάνει το 2-1. 

 Ο Α.Ο. Μυκόνου στο 56' έκανε τελικά το 3-1, με τον Καραγιαννόπουλο να πασάρει στον Πετράι ο οποίος δε μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Τήνου όμως στην επιστροφή ο Θεοδώρου θα κάνει 3 τα τέρματα της ομάδας του. 

 Συνθέσεις

 Α.Ο. Μυκόνου (Πούλος): Εντάλιο, Καφετζής, Κουσαθανάς, Πάπα, Γκελάι, Ξυδάκης, Φρατζεσκάκης, Κοντιζάς, Καραγιαννόπουλος, Πετράι, Θεοδώρου

 Αγωνίστηκαν και οι: Πότσης, Μελανίδης, Λούλα, Κωνσταντίνου, Ρέσι, Ζουγανέλης, Μπόσα

 ΠΑΣ Τήνου: Ζιούλης, Κουμαριανός, Τσίκας, Βιδάλης, Ανδρόβικ, Τζανουλίνος, Περπινιάς, Καρδαμίτσης, Λούβαρης Εμ., Μερσά, Ζαλώνης

Αγωνίστηκαν και οι: Μόκας, Λούβαρης Γ., Λάλα, Βασιλάκης, Μαρκουίζος, Νταούπ

Βίντεο

Φωτογραφίες

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares