Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016 11:36

Έτοιμη η Κύθνος‏

Πρόβα τζενεράλε για την Κύθνο ήταν τα φιλικά που έδωσαν τα τμήματα τζούνιορ και προτζούνιορ με τα αντίστοιχα της ΑΕ Αιγάλεω που καθοδηγεί ο παλιός άσσος Θ. Κολοκοτρώνης.

Ο προπονητής Σταύρος Κονιδάρης και οι αρμόδιοι της ομάδας έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία των τμημάτων.

Συνδυάζοντας πάντα την αγωνιστική προσπάθεια με την σωστή συμπεριφορά τα παιδιά της Κύθνου έδειξαν πανέτοιμα για Πανκυκλαδικό τουρνουά της Πάρου.

Αξία ιδιαίτερη πάντως έχουν οι δηλώσεις που μας έκαναν τόσο ο Θ. Κολοκοτρώνης, όσο και ο Γ. Σουρλής που έλκει την καταγωγή του από το νησί και όπως είναι φυσικό έχει ιδιαίτερους λόγους να ενδιαφέρεται για την πρόοδο των παιδιών.

Ο Θ. Κολοκοτρώνης μας δήλωσε: «Αφού ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας της Κύθνου για την φοβερή φιλοξενία, θέλω να πω πως μέσα από τα φιλικά αναπτύχθηκαν φιλίες και κτίστηκαν σχέσεις που σίγουρα θα έχουν συνέχεια. Εμείς θα ανταποδώσουμε. Επίσης θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου τόσο για την απόδοση, όσο και για τους καταπληκτικούς χαρακτήρες που έχουν δημιουργηθεί. Καλή επιτυχία στην Κύθνο για το Πανκυκλαδικό!».

Ο Γ. Σουρλής ήταν λακωνικός: «Τις καλύτερες ευχές μου και τα ευχαριστώ στον Σταύρο Κονιδάρη, τον Γιώργο Λαρετζάκη και σε όλους στην Κύθνο, που με κάνουν υπερήφανο για το νησί μου. Καλή επιτυχία στα παιδιά!».

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares