Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 01:12

Πρόκριση με ''γκάζι'' στην επανάληψη [pics]

Μετά την Κ17 και η ομάδα Κ15 του ΑΟ Μυκόνου πήρε το εισιτήριο για τον τελικό των Κυκλάδων, καθώς σήμερα στην Πάρο, επικράτησε με 5-1 του αξιόμαχου Πανθηραϊκού.

Η ομάδα της Μυκόνου παρά το γεγονός ότι ο τεχνικός της Μάκης Πούλος έδινε οδηγίες εκτός αγωνιστικού χώρου, λόγω τιμωρίας -με ΠΑΣ Τήνου-, κατάφερε να αφυπνιστεί στην επανάληψη, όπου με κορυφαίο τον Δακτυλίδη σκόραρε πέντε φορές και πήρε δίκαια την πρόκριση, έχοντας μόνο νίκες, με εξαίρεση μία ισοπαλία με την Σύρος 2002. Μάλιστα η ομάδα της Μυκόνου έχει την καλύτερη επίθεση στους ομίλους της Κ15.
Ειδική αναφορά όμως πρέπει να γίνει και στην ομάδα του Πανθηραϊκού, η οποία με το καλημέρα της συμμετοχής της στην Κ15 έφτασε μέχρι τον ημιτελικό, όπου κοίταξε κατάματα τον ΑΟ Μυκόνου για ένα ολόκληρο ημίχρονο.
Το ματς
Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο χωρίς σπουδαίες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τον ΑΟ Μυκόνου να έχει απλά την υπεροχή.
1-0 Στην επανάληψη ο ΑΟ Μυκόνου μπήκε πιο αποφασισμένος και στο 43 ο Σιώζος άνοιξε το σκορ, με κεφαλιά που ήρθε έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κανιούρα.
2-0 Στο 60΄ο Δακτυλίδης πέτυχε το γκολ της αναμέτρησης, όταν από περίπου 35 μέτρα, έπιασε ένα ασύλληπτο σουτ που κατέληξε στο γάμα του Καλόζη..
2-1 Ο Πανθηραϊκός μπήκε προσωρινά στο παιχνίδι στο 64′ όταν ο Στεφανόπουλος σούταρε εύστοχα έξω από τη μεγάλη περιοχή.
3-1 Πριν καλά – καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί του Πανθηραϊκού και πάλι ο Δακτυλίδης με πανέμορφο γυριστό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 3-1.
4-1 Το σκορ άνοιξε ακόμη περισσότερο στο 67′, όπου ο Κανιούρας, έπειτα από όμορφο συνδυασμό των Δάρα και Πατσάνι σκόραρε από κοντά.
5-1 Στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 81′ ο Δάρας πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Δακτυλίδη και από κοντά έκανε το τελικό 5-1.
Διαιτητής ήταν ο κ. Καλόγερας. Βοηθοί οι: Γρυπάρης και Σαργολόγος.
ΑΟ Μυκονου (Πουλος): Ψύλιας (73΄ Μπουρντένης), Ζουγανέλης, Πανταζόγλου (69' Μπάτσκα), Σιώζος, Τσάνης, Χότζα, Πατσάνι (71΄Καλογεράς), Νταούντ, Δάρας, Δακτυλίδης, Κανιούρας.
Πανθηραϊκός (Τσοβάρας): Καλόζης, Φέγγης, Δαμίγος, Χατζηλαζαρίδης, Τσοβάρας (48' Χαραλαμπόπουλος), Κόκκαλης, Βράπι, Πατούλιας (78' Γκέκας), Σούμας (73' Βλαβιανός), Κοιλιακούδης, Στεφανόπουλος.
Αναπληρωματικοί: Ξαγοράρης, Λυγνός, Προβατόπουλος, Κρεμύδας.
Μικρά
*Λόγω της τιμωρίας του Μάκη Πούλου που έδινε οδηγίες από τον περιβάλλοντα χώρο, στον πάγκο του ΑΟ Μυκόνου βρισκόταν ο παλαίμαχος προπονητής Πέτρος Γιαβρούτας.
* Τους ημιτελικούς παρακολούθησε και ο προπονητής των μικτών μας ομάδων κ. Μοστράτος.
* Στο γήπεδο της Παροικιάς βρέθηκε και ο υπεύθυνος σκάουτινγκ του Ατρομήτου κ. Αποστόλου.

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares