Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016 15:17

Στον τελικό με ανατροπή ο Αίαντας [pics]

Ο Αίαντας Σύρου έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε το εισιτήριο του τελικού της Κ15, καθώς πριν λίγο, στον ημιτελικό που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Παροικιάς, επικράτησε με 3-1 του ΠΑΣ Νάξου.

Η ομάδα της Σύρου, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1 στο ημίχρονο, στο δεύτερο ανέβασε στροφές, είχε την πρωτοβουλία και με τρία τέρματα πέτυχε την μεγάλη ανατροπή, με το τελικό 3-1 να κρίνεται το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.
Αρνητικό στοιχείο του παιχνιδιού η υπερβολική ζέστη, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο αγώνας ξεκίνησε με πάνω από μία ώρα καθυστέρηση, λόγω τις καθυστερημένης άφιξης του πλοίου που μετέφερε την αποστολή του Αίαντα και τους διαιτητές.
Τα γκολ
0-1 Σε ένα πρώτο ημίχρονο με σχεδόν καθόλου φάσεις ο ΠΑΣ Νάξου κατάφερε αν προηγηθεί, χάρη σε ένα ασύλληπτο σουτ του Κωστούλα στο 26΄με τον παίκτη της Ναξιώτικης ομάδας να σκοράρει από τα 25 περίπου μέτρα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αίαντας επικράτησε σε όαλ τα σημεία, ενώ είχε και δύο δοκάρια στο 47' και στο 65' με τους Κωνσταντινίδη και Ξαγοράρη αντίστοιχα.
1-1 Στο 49' ο Κωνσταντινίδης έκανε το 1-1 με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ.
2-1 Στο 60΄ο Κωνσταντινίδης που ήταν από τους κορυφαίους για την ομάδα της Σύρου, εκτέλεσε φάουλ, με τον Βαρθαλίτη να πετάγεται στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά να κάνει το 2-1, πετυχαίνοντας την ανατροπή.
3-1 Το τελικό 3-1 ήρθε στο 73' , όταν ο Γεράρδης εκτέλεσε κόρνερ που κατέληξε απευθείας στο παραθυράκι της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Μανδηλαρά.
Διαιτητής ήταν ο κ. Δεληγιάννης, με βοηθούς τον κ. Ρούσσο Ι. και την κυρία Μαργαρίτη.
Συνθέσεις
Αίαντας Σύρου (Βουτσίνος): Σούμπιτσης, Γεράρδης (78΄Βαρθαλίτης Ι.), Κοτσιπετσίδης (78΄Λαζαρίνος), Βαρθαλίτης Δ., Βουτσίνος, Πρίντεζης, Σιγάλας (77΄Παράβαλος), Ξαγράρης Β., Λιέας (52΄Μαραγκός), Κωνσταντινίδης (71΄Καραμολέγκος), Βαμβακούσης (59΄Σκορδίλης).

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Μανδηλαράς Γ., Σιδερής, Κωστούλας, Σέργης Ι., Λαγογιάννης, Μαργαρίτης, Μαθιάσος, Κατσούρος, Πρίντεζης (50' Γκούφας), Γρυλάκης (26' Παντελαίος), Πρεβόλης.

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares