Σάββατο, 14 Μαΐου 2016 22:39

''Καθάρισαν'' με 0-3 οι Κ17 του Πανναξιακού [pics]

Νίκη για την Κ17 του Πανναξιακου με 3-0 επί του Καρτεράδου στο παιχνίδι που έγινε σήμερα το απόγεμα στο ΔΓ Φηρών του Πανθηραϊκού.

Σε ένα αρκετά όμορφο παιχνίδι που έγινε στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, η ομάδα δημιούργημα του Γιάννη Παραβατού που σήμερα τελούσε υπό τις οδηγίες του Γιώργου Προμπονά κατάφερε να επικρατήσει του αξιόμαχου Καρτεράδου.
Οι σκόρερ για την ομάδα της Νάξου ήταν ο Μπίνζι που άνοιξε το σκορ στο 25΄με πολύ όμορφο μακρινό σουτ, ο Καπίρης που έκανε το 0-2 στο 80', έπειτα από ασίστ του Μπίνζι και ο Μανόλης Ανεβλαβής που σκόραρε στο 85΄με σουτ σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου.
Αύριο η ομάδα της Νάξου θα δώσει το 2ο ματς επί Θηραϊκού εδάφους, καθώς αντιμετωπίζει την Θύελλα στο Καμάρι σε έναν αγώνα που θα ξεκινήσει στις 11:00.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Αντιμησάρης
Συνθέσεις
Καρτεράδος (Τζούρος): Καφιέρης, Φέκα (82΄Ρούσσος), Ζαφειρόπουλος, Βαρμάζης, Βλαβιανός, Δεδρινός (90΄Πρωτόπαπας), Συλλέλογλου, Μαυρομάτης, Κουλόλι, Τζούρος, Καλαθάς.
Πανναξιακός (Προμπονάς): Καπίρης, Λεγάκης Γ., Χίντρι, Βρετός, Μπίνζι, Λεγάκης Ν., Κάκο (75΄Καραπάτης), Καπίρης Ν., Καραφυλίδης, Ανεβλαβής Μ. (83΄Δράγαζης), Κασέμι (70΄Κάπι).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares