Σάββατο, 02 Απριλίου 2016 23:58

Δύσκολη νίκη για την Κ13 του Α.Ο. Μυκόνου

Η ομάδα Κ13 του Α.Ο. Μυκόνου πήρε τη νίκη με 3-2 απέναντι στην αντίστοιχη του Π.Α.Σ. Τήνου, σε ένα πολύ μεγάλο ματς στο οποίο έγιναν δύο ανατροπές στο σκορ και τους Μυκονιάτες να παίρνουν τη νίκη που τους φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στη πρόκριση.

Μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης ο Π.Α.Σ Τήνου βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Ζαλώνη να βγαίνει μόνος του μπροστά από τον τερματοφύλακα, να πλασάρει κάνοντας έτσι το 0-1 για την ομάδα του.

Πέντε λεπτά αργότερα θα ισοφαρίσει για τον Α.Ο. Μυκόνου με τον Πετράι, μετά από πάσα σέντρα του Φραντζεσκάκη, ο πρώτος βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Ξανά στο 17’ ο Ιωσιφίδης θα βάλει τον Π.Α.Σ Τήνου μπροστά στο σκορ με ένα πολύ όμορφο πλάγιο σουτ, όμως οι Μυκονιάτες και πάλι θα ισοφαρίσουν με ένα πολύ δυνατό σουτ του Ξυδάκη μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Το τελικό 3-2 για την ομάδα της Μυκόνου θα διαμορφώσει στο 34’ ο Καραγιαννόπουλος με ένα πολύ όμορφο σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι μικροί του Α.Ο. Μυκόνου μπήκαν πιο δυνατά στο ματς προκειμένου χάνοντας πολλές ευκαιρίες, ενώ η ομάδα της Τήνου έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 56’ με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να σημαδεύουν δύο φορές το δοκάρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλορογιάννης και βοηθός η κ. Κουκά.

Συνθέσεις

Α.Ο. Μυκόνου (Πούλος): Εντάλιο, Καφεντζής, Κουσαθανάς, Πάπα, Γκελάι, Ξυδάκης, Φρατζεσκάκης, Λούλα, Καραγιαννόπουλος, Πετράι, Θεοδώρου

Αγωνίστηκαν και οι: Πότσης, Μελαδίνης, Κοντιζάς, Μίνο

Π.Α.Σ Τήνου (Σουράνης): Κονδύλας, Κουσουνάδης, Καρδαμίτσης, Ιωσιφίδης, Κελαδίτης, Τζανουλίνος, Πλύτας, Κουμαριανός, Νταούτι, Ζαλώνης, Λούβαρης

Αγωνίστηκαν και οι: Αλβέρτης Ε., Τσίκας, Λούβαρης Γ., Κόκας, Μαρκουίζος, Περπινιάς

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares