Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016 16:39

Νίκη στη Σαντορίνη και πρωτιά για την Κ17 του Πανναξιακού

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι με συνολικά 7 τέρματα, η ομάδα Κ17 του Πανναξιακού επικράτησε της αντίστοιχης του Πανθηραϊκού με σκορ 3-4, στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Μαρτίου στο Δ.Γ. Πανθηραϊκού.

O αγώνας διεξήχθη στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με την ομάδα της Νάξου να κάνε το 3 στα 4 στο πρωτάθλημα, πιάνοντας την πρώτη θέση του ομίλου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και δημιούργησαν αρκετές καλές ευκαιρίες για γκολ, παρά το γεγονός ότι είχαν αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να έχουν αγωνιστεί. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Πανναξιακού, αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 24/02/16 (κόντρα στον Α.Ο Πάρου), δηλαδή πριν από σχεδόν ένα μήνα. Από την άλλη, η ομάδα του Πανθηραϊκού, δεν είχε αγωνιστεί από τις 27/11/15, δηλαδή για διάστημα τεσσάρων μηνών!!!

Ο φιλοξενούμενος Πανναξιακός, κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 12' με τον Καπίρη να βρίσκεται σε καλή θέση και με δυνατό σουτ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Κουρπέτη. Λίγα λεπτά αργότερα ο Πανναξιακός έφτασε κοντά στο 0-2, με τον Capi να βρίσκεται σε πολύ πλεονεκτική θέση, όμως το σουτ που επιχείρησε απομακρύνθηκε από τον Κουρπέτη. Στο 21' η ομάδα της Νάξου, κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της με τον Ανεβλαβή, να εκμεταλλεύεται το λάθος της άμυνας του Πανθηραϊκού και από κοντά να γράφει το 0-2. 

Από το σημείο αυτό και έπειτα ο Πανθηραϊκός ανέβασε την απόδοσή του και προσπάθησε να πιέσει για να πετύχει το γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο ματς. Στο 29' και έπειτα από πολύ όμορφη ενέργεια, ο Σιγάλας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Πανναξιακού με τον κ. Ζαράνη να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κρεμμύδας, ο οποίος νίκησε από τα 11 βήματα τον Καπίρη και μείωσε σε 1-2.

Λίγο αργότερα, ο Πανθηραϊκός έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, όμως το σουτ του Σιγάλα πέρασε μόλις άουτ. 

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ο Πανναξιακός προσπάθησε να φτάσει στο τρίτο τέρμα που θα του έδινε σαφέστατο προβάδισμα για τη νίκη, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έτσι, στο 60ο λεπτό και έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Δρόσου, η μπάλα έπειτα από κόντρες έφτασε στον Στεφανόπουλο, ο οποίος νίκησε τον Καπίρη και ισοφάρισε σε 2-2. 

Στα επόμενα 10 λεπτά, ο Πανθηραϊκός με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την ισοφάριση του σκορ, έψαξε και τρίτο τέρμα, χάνοντας δύο μοναδικές ευκαιρίες για να το πετύχει. Πρώτα ο Σιγάλας, με δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ, και έπειτα ο Στεφανόπουλος, έστειλε τη μπάλα άουτ, έπειτα από λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα. 

Στο 76' λεπτό, ο Πανναξιακός κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, με τον Kasemi να εκμεταλλεύεται την αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων και με σουτ μέσα από την περιοχή, να γράφει το 2-3. Λίγο αργότερα, ο Hidri, με απευθείας εκτέλεση φάουλ από μεγάλη απόσταση, αιφνιδίασε τον Κουρπέτη και πέτυχε το 2-4, γκολ που φάνηκε να τελειώνει ουσιαστικά το ματς.

Όμως στο 87' ο Πανθηραϊκός μείωσε σε 3-4, με τον Πατούλια να σκοράρει με έξοχο τρόπο περνώντας τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα του Πανναξιακού. Έτσι τα τελευταία λεπτά απέκτησαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, με τον Πανθηραϊκό να κάνει την ύστατη προσπάθεια να φέρει το ματς στα ίσα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Έτσι, το τέλος του αγώνα βρήκε νικητή τον Πανναξιακό, μετά από ένα πραγματικά πολύ ενδιαφέρον και όμορφο ματς.

Διαιτητής ήταν ο κ. Ζαράνης, με βοηθούς τους κ. Μουτάφη και κ. Αντιμισάρη. 

Συνθέσεις:

Πανθηραϊκός (Κρεμμύδας): Κουρπέτης, Στεφανόπουλος, Χατζηλαζαρίδης (70' Κόκκαλης), Φουστέρης (16' Δαμίγος), Ζάνι, Δρόσος, Σιγάλας, Κρεμμύδας, Ρινάκης (80' Πατούλιας), Μενδρινός, Ματσιώτας

Αναπληρωματικοί: Τσοβάρας, Βλαβιανός, Καλόζης, Κοιλιακούδης.

Πανναξιακός (Προμπονάς): Καπίρης, Λεγάκης, Κάκο, Hidri, Βρεττός (46' Βερνίκος), Binxhi, Λεγάκης, Kasemi, Καπίρης, Ανεβλαβής, Capi (65' Κουνάδης)

Βαθμολογία

Θέση Ομάδες Διεξήχθει Νίκη Ήττα Ισοπαλία Διαφορά Βαθμοί
1

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Κ17

4 3 1 0 13 - 8 9
2

ΑΟ ΠΑΡΟΥ Κ17

3 3 0 0 6 - 2 9
3

ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ Κ17

4 2 2 0 12 - 9 6
4

ΑΣ ΘΥΕΛΛΑ Κ17

4 1 2 1 4 - 8 4
5

ΑΟ ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΥ Κ17

3 1 2 0 4 - 7 3
6

ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ Κ17

4 0 3 1 5 - 10 1
Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares