Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016 18:30

ΑΜΣ Φιλωτίου: Η καλή και συστηματική δουλειά αποδίδει

Διάνα έχει πετύχει η διοίκηση του Φιλωτίου όσο αφορά την πρόσληψη του Γιόβαν Μιχαήλοβιτς και την αναδιοργάνωση των ακαδημιών του, που τελούν υπό της οδηγίες του Σέρβου τεχνικού και ακολουθούν ένα πρότυπο επαγγελματικής διδασκαλίας ποδοσφαίρου.

Παρόλο που η ομάδα της ορεινής Νάξου ταλαιπωρείται από την γνωστή ανυπαρξία γηπέδου, οι θυσίες ανθρώπων μέσα από τη διοίκηση έχει δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να προπονούνται στο μακρινό γήπεδο του Αγίου Αρσενίου.

Πάντα όμως όταν δουλεύεις με σύστημα και σύνεση οι κόποι σου ανταμείβονται, πράγμα που ισχύει και στην περίπτωση του Φιλωτιού, οι άνθρωποι του οποίου βλέπουν την ραγδαία εξέλιξη των τμημάτων υποδομών, με τα πρώτα «ταλεντάκια» να κάνουν τα πρώτα δειλά τους πρώτα βήματα με την Ανδρική ομάδα.

Περι αυτού υπήρξε και σχετικό δημοσίευμα στο επίσημο σάιτ του συλλόγου (filotiaof.gr):

Η καλή δουλειά που γίνεται φέρνει αποτέλεσμα και ήδη υπάρχουν αθλητές από το τμήμα Κ-15 που παίρνουν μέρος στις προπονήσεις του ανδρικού τμήματος. 

Με αυτό το τρόπο οι νεαροί ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας βλέπουν άμεσα το πως λειτουργεί η ανδρική ομάδα και παίρνουν παραστάσεις που θα τις χρησιμοποιήσουν στην μετέπειτα  πορεία τους. Παράλληλα ετοιμάζεται η μαγιά που θα στελεχώσει το ανδρικό τμήμα του συλλόγου μας στα επόμενα χρόνια όταν θα έχουμε μεταφερθεί στην έδρα μας. Οι αθλητές είναι ο Μουστάκης Εμμανουήλ, Βερύκκοκος Ανδρέας, Βερύκκοκος Ευάγγελος, Καραμανής Νικόλαος, Δέτσης Αντώνιος, Αποστολόπουλος Εμμανουήλ, Ψαρράς Γεώργιος και ο Βενιεράκης Βασίλειος. Οι παραπάνω αθλητές θα λάβουν κανονικά μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης ενώ δεν αποκλείεται σιγά σιγά να μπαίνουν κάποιες φορές και στην 18αδα. Το σίγουρο είναι ο σύλλογος θα είναι ο κερδισμένος απο τη προσπάθεια αυτή διότι όλο και περισσότεροι ποδοσφαιριστές που θα στελεχώνουν την ομάδα θα είναι από το χωριό μας.

AKADIMIES JUNIORK15

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares