Κυριακή, 03 Απριλίου 2022 07:17

ΑΕ Πάρου - ΑΟ Πύργου Χ...αμενοι και οι δύο

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 6ης Αγωνιστικής της Β Φάσης του Πρωταθλήματος Κυκλάδων , ΑΕ Πάρου και ΑΟ Πύργος έμειναν στο 0-0 , αποτέλεσμα που απομάκρυνε και τις δύο ομάδες από την κορυφή.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι χωρίς όμως να μπορούν να δημιουργήσουν καθαρή ευκαιρία στα καρέ των φιλοξενούμενων.

Οι φιλοξενούμενοι με τον Μαναριωτη στην κορυφή της επίθεσης προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τους χώρους χτυπώντας στην αντεπίθεση αλλά χωρίς αποτέλεσμα στο Α μέρος .

Στο 34' έχουμε την πρώτη μεγάλη στιγμή στο παιχνίδι όταν μετά από κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ για λογαριασμό των γηπεδούχων η μπάλα στρώθηκε έξυπνα στον Βιτζηλαιο που έπιασε μονοκόμματο ευθύβολο σουτ όμως ο Τσουκαλάς είχε σωστή αντίδραση και απομάκρυνε την μπάλα σε κόρνερ

Το ημίχρονο έκλεισε χωρίς άλλη μεγάλη στιγμή εκατέρωθεν.

Στο Β μέρος οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες στο 62' όταν ο Μαντουσης είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση.

Με δεδομένο το αριθμητικό μειονέκτημα οι φιλοξενούμενοι έμειναν προσηλωμένοι στα αμυντικά τους καθήκοντα ενώ οι φιλοξενούμενοι πίεζαν για να φτάσουν στην επίτευξη ενός τέρματος.

Στο 82' οι φιλοξενούμενοι χάνουν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν στην αντεπίθεση και μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας μεταξύ Μαναριωτη και Φύτρου ο τελευταίος με μια ιδιοφυή έμπνευση πλασαρε με λομπα εξουδετερώνοντας τον γκολκίπερ των γηπεδούχων που βγήκε από την εστία του για να καλύψει όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι για να απομακρυνθεί στη συνέχεια .

Στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν νευρικό εκατέρωθεν με αποτέλεσμα να έχουμε πολλές διακοπές ,γεγονός που έκοψε το ρυθμο των ποδοσφαιριστών.
Το τελικό σφύριγμα βρήκε και τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Διαιτητής: Κουζούμης | Βοηθοί: Ρούσσου Ι. - Ρούσσος Ε.

ΑΕ Πάρος (Μοστρατος): Βασιλαρης, Βιτζηλαιος, Παπαδόπουλος, Γαβαλάς, Μουραι, Παντελαιος, Γιαννούλης, Τριανταφυλλίδης (86' Κριστυ), Γιουρτζιδης, Κρητικός (46' Εσαι), Ρούσσος ((74' Αρκουλης)

ΑΟ Πύργος (Κωνσταντόπουλος): Τσουκαλάς, Φύτρος Σ., Μαντουσης, Νομικός, Λύτρας (46' Φύτρος Μ.), Κρεμμύδας, Βουλγαράκης, Δανίκας, Μαναριωτης, Αχμεται, Λούκα

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares