Σάββατο, 02 Απριλίου 2022 18:51

Επαγγελματική νίκη για την Ελλάς Σύρου στο Φιλώτι

"Έπαιξε με τη φωτιά και δεν κάηκε" η Ελλάς Σύρου σήμερα στο Φιλώτι καθώς πιάνοντας μέτρια απόδοση κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΑΜΣ Φιλωτίου με σκορ 2-0.

Οι γηπεδούχοι με σαφές αμυντικό πλάνο , έβαλαν δύσκολα στους παίχτες του Νίκου Βουτσίνου που είχαν μεν καθολική υπεροχή και συντριπτική κατοχή δεν κατάφεραν όμως να βρουν διαδρόμους στην εστία του Ποθητού και να σπάσουν την πολυπρόσωπη αμυντική διάταξη των γηπεδούχων.

Τον "γόρδιο" δεσμό έκοψε ο Παυλόπουλος στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του Α' Μέρους όταν εκμεταλλεύτηκε καταπληκτική μπαλιά του Μανουδάκη στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και με γυριστή φαλτσαριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 2ο Ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε ,ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και οι φιλοξενούμενοι έδειχναν επαναπαυόμενοι σε αυτό το ρευστό 1-0 υπέρ τους και παραλίγο να το πληρώσουν στο 73' όταν η κεφαλιά του Μιχάλη Κρητικού βρήκε στη συμβολή των δοκών του Παπαδόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι αφυπνίστηκαν και ανέβασαν ρυθμούς στο τελευταίο 15λεπτο του παιχνιδιού πετυχαίνοντας μάλιστα και δεύτερο γκολ με ατομική προσπάθεια του Λουσα μετά από κεφαλιά πάσα του Πρίντεζη, εδραιώνοντας τη νίκη τους.

Το τελικό 2-0 άφησε αμφότερους τους αντιπάλους ικανοποιημένους καθώς οι μεν φιλοξενούμενοι πήραν τους 3 πολύτιμους βαθμούς και θα τα παίξουν όλα για όλα την ερχόμενη Κυριακή στη Νάξο σχετικά με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος οι δε φιλοξενούμενοι προσέθεσαν μια ακόμη θετική εμφάνιση στη Β΄Φάση του Πρωταθλήματος κερδίζοντας το χειροκρότημα.

Διαιτητής ήταν ο κ. Κουζούμης, με βοηθούς τους Χατζόπουλο και Φαν Άακεν

ΑΜΣ Φιλωτίου (Προμπονάς): Ποθητός, Χουζούρης, Πενίκου, Κρητικός Μ., Μουστάκης Ν. (75' Μανιός), Λεγάκης, Πράσινος Γ., Πράσινος Ν., Μαργαρίτης, Κρητικός Ν.(62' Λογοθέτης), Προμπονάς

FILOTI ME ELLAS

Ελλάς Σύρου (Βουτσίνος): Παπαδόπουλος, Μαραγκός, Αργυρός, <συριανός, Οικονομόπουλος, Μανουδάκης, Μπακατσέλος, Λαλάς (83' Πρίντεζης), Περιάλης, Παυλόπουλος (89' Σαμανίδης), Μάϊπας (46' Παράβαλος λ.τ. 55' Λούσας)

ELLAS FILOTI

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares