Κυριακή, 27 Μαρτίου 2022 09:10

Αντέδρασε στο «σοκ» ο Πανναξιακός και έφυγε με το διπλό από το Φιλώτι

Παρά το αρχικό σοκ του 2-0 στο 11ο λεπτό στο Φιλώτι, ο Πανναξιακός βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να γυρίσει το ματς και να φύγει νικητής με 2-4 και το πολύτιμο τρίποντο από την δύσκολη έδρα της ορεινής Νάξου.

Σε ένα παιχνίδι με αρκετές συγκινήσεις, ένα δοκάρι για κάθε ομάδα και 6 συνολικά γκολ υπήρξε το συγκλονιστικό γεγονός του τραυματισμού του τερματοφύλακα Ποθητού στο 57', ο οποίος μετά από σύγκρουση έμεινε στο έδαφος αναίσθητος και χρειάστηκε η συνδρομή του γιατρού του αγώνα προκειμένου να συνέλθει και στη συνέχεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Νάξου, όπου ευτυχώς διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κάτι σοβαρό, αλλά παρέμεινε για προληπτικούς λόγους. Τη θέση του κάτω από τα γκολ ποστ πήρε ο Γιάννης Πράσινος.

Στις καθυστερήσεις ο Ραπτόπουλος του Πανναξιακού τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο  και αποχώρησε υποβασταζόμενος, με την εκτίμηση της σοβαρότητας του τραυματισμού του να εκτιμάται τις επόμενες μέρες από τους γιατρούς.

Τα γκολ

Το ψυχωμένο Φιλώτι προηγήθηκε μόλις  στο 7ο λεπτό μετά από πλάγιο και κοντινή κεφαλιά του Κοττάκη.

Στο 11' ο Πενίκου ανατράπηκε από τον Λουλάι, ο Χατζόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα και ο Κοττάκης που ήταν εύστοχος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

δοκάρι 

Από εκεί και πέρα ο Πανναξιακός ανέβασε την απόδοση του και μείωσε στο 21' με πλασε του Κόντη μέσα από την περιοχή, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 42' με ένα ασύλληπτο σουτ του Καράι πίσω από το κέντρο που αρχικά κατέληξε στο δοκάρι και στη συνέχεια στην πλάτη του Ποθητού και στα δίχτυα του.

55' Πρεβόλης με σουτ μεσα από την, περιοχή 3-2

Τα γκολ της νίκης για τον Πανναξιακό σημειώθηκαν στο β΄μέρος, όπου στο 52΄ ο Πρεβόλης με σουτ μέσα από τη περιοχή έκανε το 2-3 και στο 75' ο ίδιος παίκτης έκανε το τελικό  2-4 σουτ.

Διαιτητής: Χατζόπουλος | Βοηθοί: Χατζοπουλος - Δεφαΐτας

ΑΜΣ Φιλωτίου (Προμπονάς): Ποθητός (61' Προμπονάς), Μουστάκης Ν., Μαργαρίτης (46' Κατσουρός), Λογοθέτης, Κρητικός, Πενίκου, Μουστάκης Δ, (23' Βασιλάκης Ε.), Πράσινος Ι., Πράσινος Ν., Γραρσίας, Κοττάκης.

Πανναξιακός (Μαυρομάτης): Λουλάι, Ανεβλαβής (86' Ραπτόπουλος 92' Κεμαβόρ), Καράι, Κωστόπουλος  Λουβερδής (46' Ζανελάρης), Πρεβόλης, Σέμε, Κόντη (63' Ντάσιος), Μανδηλαράς (86' Χαντζής), Ψαρρός, Καλαβρός.

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares