Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 23:26

Εμφατική νίκη της Ελλάς Σύρου κόντρα στην ΑΕ Πάρου

Την καλύτερη της φετινή εμφάνιση στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων πραγματοποίησε η Ελλάς Σύρου, που επικράτησε 4-0 της Α.Ε Πάρου σε αγώνα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Παίζοντας για πρώτη φορά πλήρης, η Συριανή ομάδα έδειξε γιατί είναι το μεγάλο φαβορί του φετινού πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Γιώργου Μοστράτου που ταξίδεψε στη Σύρο χωρίς τους Ραμπαβίλα (Χάρη), Αριανούτσο, Καμπάση και Παντελαίο, έμεινε γρήγορα πίσω στο σκορ, κάτι που της στοίχισε στην συνέχεια.

Η ομάδα του Νίκου Βουτσίνου ευτύχησε να προηγηθεί στο 6ο λεπτό με ωραία κεφαλιά του Παυλόπουλου μετά από όμορφη σέντρα του Γιώργου Περιάλη. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ήρθε το 2-0, με τον Κυριάκο Κολλιάκο να νικάει το Ρούσσο από κοντά (κεφαλιά) στο 16΄.

Η πίεση της Ελλάς δεν σταμάτησε εκεί, καθώς καρποφόρησε στο 38΄ με τον Παναγιώτη Ραμπαβίλα (μετά από εκτέλεση κόρνερ του Περιάλη). Σε γενικές γραμμές η Ελλάς ικανοποίησε τους 400 φιλάθους που έδωσαν δυναμικό παρών, παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.

Η ΑΕ Πάρου έφυγε από τη Σύρο έχοντας φρικτά παράπονα από τη φιλοξενία των ανθρώπων της Ελλάς Σύρου, καθώς δημιουργήθηκαν πολλά ευτράπελα, πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος της αναμέτρησης,

Με τη νίκη αυτή η Ελλάς έμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς (όσους έχει και ο Πανναξιακός), έχοντας παιχνίδι λιγότερο (με ΑΜΣ Φιλωτίου).

Ελλάς Σύρου-Α.Ε Πάρου 4-0

Διαιτητές: Ρούσσος Ι, Ρούσσος Γ, Νομικός

Ελλάς Σύρου (Βουτσίνος): Παπαδόπουλος, Λαλάς, Κολλιάκος (Μαραγκός 73΄), Οικονομόπουλος (Συριανός 73΄), Σαββίδης (Αργυρός 21΄), Μανουδάκης (Λούσας 73΄), Μπούνας, Μπακατσέλος, Παυλόπουλος (Πρίντεζης 73΄), Ραμπαβίλας (Μάιπας 50΄), Περιάλης

Α.Ε Πάρου (Μοστράτος): Ρούσσος, Βιτζηλαίος, Παπαδόπουλος, Γαβαλάς, Μουράι, Τριανταφυλλίδης, Ρούσσος (Αρκουλής 62΄), Γιαννούλης, Εσάι, Κρητικός, Γιουρτζίδης (Μανωλακούδης 73΄)

Τα σημερινά αποτελέσματα της Β φάσης

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ BLUE STAR FERRIES – Β ΦΑΣΗ
(6η αγωνιστική)
Αγώνας Ημέρα Ημ/νία Διαιτητές Αποτέλεσμα
Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙ – Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Σάββατο 26/03/22 ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Σ., VAN AAKEN Φ., ΔΕΓΑΙΤΑΣ Γ. 2-4
Α.Π.Ο. ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ – Α.Ε. ΠΑΡΟΥ Σάββατο 26/03/22 ΡΟΥΣΣΟΣ Ι. Ι., ΡΟΥΣΣΟΣ Γ., ΝΟΜΙΚΟΣ Ν. (Παρατηρητής Διαιτησίας: ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ) 4-0
 

Η βαθμολογία της Β φάσης του πρωταθλήματος

Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Νίκες Ισοπαλίες Ήττες Υπέρ Κατά
1. Α.Π.Ο. ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ 12 4 3 1 0 7 1
2. Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 12 5 3 1 1 8 5
3. ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ 7 4 2 1 1 3 2
4. Α.Ε. ΠΑΡΟΥ 6 5 1 1 3 6 9
5. Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙ 0 4 0 0 4 3 10

Παρατηρήσεις:

Το σωματείο ‘Α.Ε. ΠΑΡΟΥ‘ έχει +2 βαθμούς. ΩΣ 1ος ΤΟΥ Β ΟΜΙΛΟΥ – ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ Α ΚΑΤΗΓ.
Το σωματείο ‘Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ‘ έχει +2 βαθμούς. ΩΣ 1ος ΤΟΥ Γ ΟΜΙΛΟΥ – ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ Α ΚΑΤΗΓ.
Το σωματείο ‘Α.Π.Ο. ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ‘ έχει +2 βαθμούς. ΩΣ 1ος ΤΟΥ Α ΟΜΙΛΟΥ – ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ Α ΚΑΤΗΓ.

Δείτε παρακάτω όλο τον αγώνα όπως αυτός καλύφθηκε από το Syros-Sports.gr σε συνεργασία με το Sportcyclades και την κοινή Γνώμη.

Τον αγώνα πρόσφεραν το Αρχιτεκτονικό Γραφείο Βαζαίος Πετρόπουλος, το Hello Greece, η εταιρία Φωτογραφιών-Βίντεο Σταύρος Μαυράκης και η Εταιρία Απολυμάνσεων και Απεντομώσεων ΕΚΚΑ.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares