Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 22:43

Γιώργος Φώσκολος: Με τέτοιους παιχταράδες πάμε για πρωτάθλημα

Ο Γιώργος Φώσκολος και ο Άρης Ιωαννίδης με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Βιλσόν και Τσώκο. Ο Γιώργος Φώσκολος και ο Άρης Ιωαννίδης με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Βιλσόν και Τσώκο.

Στο ποδόσφαιρο γενικά πάει γάντι η έκφραση ''τρώγοντας έρχεται η όρεξη'' και αυτό φαίνεται να ισχύει και στην περίπτωση του Αίαντα Σύρου και πιο συγκεκριμένα στον Γιώργο Φώσκολο, ο οποίος αποτελεί έναν από τους κύριους χρηματοδότες του συλλόγου.

Σήμερα, η ομάδα της Σύρου είχε απαρτία, αφού όλοι οι ποδοσφαιριστές της, πλην του Αμπντούλ έδωσαν για πρώτη φορά το παρών συγκεντρωμένοι σε μία προπόνηση. Το αποτέλεσμα φαίνεται ότι ξάφνιασε ευχάριστα τους ανθρώπους της διοίκησης, αφού είδαν ένα σύνολο να ανεβάζει πολλά λέβελ την ομάδα... ακόμα στα όρια του πρωταθλητισμού. Ναι... και όπως φαίνεται οι πρώτες εντυπώσεις και η γενικότερη εικόνα των ομάδων του πρωταθλήματος δίνει στον Άγιαξ Σύρου το δικαίωμα να διεκδικήσει ότι του αναλογεί.

Φύσει αισιόδοξος, ο Γιώργος Φώσκολος δεν έχασε την ευκαιρία να βγει μπροστά και να δηλώσεις με τόλμη ότι υπάρχει αλλαγή στόχων και πέρα από μία καλή πορεία, η ομάδα του πλέον στοχεύει ψηλά.

«Πιστεύω ότι παρόλο που η ομάδα είναι πολύ καινούρια, δείχνει πολλά πράγματα στο γήπεδο και θα παρουσιαστεί πολλή δυνατή στο πρωτάθλημα, αποτελώντας ένα σύνολο που θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι του» ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Φώσκολου, ο οποίος εκθείασε την ποιότητα των ποδοσφαιριστών του:  «Οι παίχτες που έχουμε στις τάξεις της ομάδας είναι ιδιαίτερης ποιοτικής αξίας. Θα έλεγα η αφρόκρεμά των Κυκλάδων και πιστεύω ότι σε συνδυασμό με τα νεαρά παιδιά του Άγιαξ -που κάποια από αυτά θα αφήσουν εποχή στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο-  η ομάδα μας θα είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών του πρωταθλήματος. Και για να το πω πιο απλά, δεν γίνεται ομάδα με τον Γιώργο Ρούσσο και αυτούς τους παιχταράδες να μην πάει για πρωτάθλημα».

Όσο αφορά την προετοιμασία και τα φιλικά, ο Γιώργος Φώσκολος, θεωρεί πρόβλημα τα λίγα φιλικά, ενώ άφησε ανοιχτό το παράθυρο για περαιτέρω ενίσχυση: «Η αλήθεια είναι ότι προσπαθούμε να κλείσουμε φιλικά, αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο και αποτελεί πρόβλημα στην προετοιμασία μας. Από εκεί αι πέρα δεν σας κρύβω ότι οι μεταγραφές μας δεν έχουν τελειώσει, αφού θα επιδιώξουμε να κάνουμε ακόμα μία μεταγραφή». 

ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΜΑΜΑΝΤΙ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares