Σάββατο, 07 Μαρτίου 2020 22:16

Αήττητος έκοψε το νήμα ο Πανναξιακός

Με ένα εύκολο 5-0 απέναντι στον ΑΟ Πύργου που έπαιζε με πολλές αλλαγές στο σχήμα του έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για φέτος ο Πανναξιακός στον αγώνα που έγινε στο ΔΑΚ Νάξου πριν τη μεγάλη φιέστα της απονομής του πρωταθλήματος.

Ο Πιτταράς με ένα ασύλληπτο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ στο 28΄, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του πρώτου σαρανταπενταλέπτου.

Στην επανάληψη ο Πανναξιακός ανέβασε την απόδοση του και καθάρισε το παιχνίδι σχετικά νωρίς, με τον Γκασούκα να σκοράρει στο 54΄και στο 67', ενώ τα πέντε γκολ συμπλήρωσαν ο Ζάνος στο 66΄σκοράροντας λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο παιχνίδι και ο Κωστόπουλος στο 89΄, αφιερώνοντας το γκολ δείχνοντας στον ουρανό εις μνήμη του πατέρα του, Σπύρου που έφυγε πριν λίγους μήνες από τη ζωή.

Άτυχος της αναμέτρησης ήταν ο Άρης Ντεκίδης, ο οποίος σε μία φάση του πρώτου μέρους τραυματίστηκε και αποχώρησε από το παιχνίδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για διαγνωστεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Ο Πανναξιακός ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις αήττητος, με 56 γκολ ενεργητικό και μόλις 4 παθητικό.

Διαιτητής ήταν ο Καλόγερας με βοηθούς την κα. Ψαρρά και τον κ. Χατζόπουλο

Πανναξιακός (Δημήτρης Σκούνας): Λουλάι, Καράι, Ανεβλαβής, Κωστόπουλος, Χαμηλοθώρης, Πιτταράς, Σέμε, Βαθρακοκοίλης (85΄Χότζα), Γκασούκας Ζαφείρης (56΄Σερμάδι), Γεωργιάδης (65΄Ζάνος).

ΑΟ Πύργου (Αλέξης Κωνσταντόπουλος): Καραμολέγκος, Κλουβάτος, Ξαγοράρης, Βρενάγκρ, Φύτρος Σαμ., Λύτρας, Δαβιλάς, Λύκος, Κελίδης, Φύτρος Σ., Ντρκίδης (λ. τρ. 46΄Κάτσος).

Το βίντεο του αγώνα και φωτογραφίες 

 

Δείτε τη φιέστα του Πανναξιακού 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares