Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 23:04

Δύσκολη αποστολή με πολλές απουσίες στη Σύρο για τον ΑΟ Πύργου

Η ήττα από τον ΑΟ Πάρου προξένησε τριγμούς στις τάξεις του ΑΟ Πύργου, ωστόσο ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος και οι παίκτες του έχουν επικεντρωθεί στην προετοιμασία τους για την εκτός έδρας δύσκολη αποστολή που θα έχουν το Σαββάτο απέναντι στον ΑΟ Σύρου στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Σε γενικές γραμμές αυτό που τονίζουν στον ΑΟ Πύργου αυτή είναι μία δύσκολη περίοδο, καθώς πολλοί από τους ποδοσφαιριστές έχουν ανειλημμένες υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να χαλά συνεχώς η ομοιογένεια και η σωστή λειτουργία της ομάδας. 

Αυτά τα προβλήματα δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστη και την αποστολή της ομάδας στην Σύρο, αφού στην μεγάλη απουσία του Πολυκρέτη, προστέθηκαν ακόμη 5 παίκτες που δεν θα ενσωματωθούν με την ομάδα για το δύσκολο παιχνίδι. Συγκεκριμένα θα απουσιάσουν οι: Στέλιος Κλουβάτος, Σαμψών  Φύτρος, Λύτρας και  Τσιρωγιάννης.

Όσο αφορά τον Αλέξη Κωνσταντόπουλο, καταστρώνει τα δικά του σχέδια για να αποκομίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αναγνωρίζοντας πάντα την ανωτερότητα του αντιπάλου: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς και γίνεται ακόμα δυσκολότερο λόγω των πολλών απουσιών που θα έχουμε. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα, έχοντας ένα δύσκολο ο έργο απέναντι στον ΑΟ Σύρου, που έχει έναν από τους ικανότερους προπονητές στις Κυκλάδες και ένα καλό σύνολο. Πιστεύω ότι ο αντίπαλος το ακλόνητο φαβορί της αναμέτρησης, αλλά όπως είπα και εμείς από την πλευρά μας θα επιδιώξουμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι».

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares