Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 19:44

Το Σάββατο στο Φιλώτι το ντέρμπι Πανναξιακός - ΑΟ Μυκόνου

Το ντέρμπι που ξεχωρίζει την 3η αγωνιστική της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων είναι αναμφισβήτητα αυτό μεταξύ του Πανναξιακού και του ΑΟ Μυκόνου, το οποίο μετά από αίτημα του ΑΟ Μυκόνου θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 14:30 στην ουδέτερη έδρα του Φιλωτίου, όπου ο Πανναξιακός θα εκτίσει και την τελευταία ημέρας τιμωρίας της έδρας του που κουβαλά από την περσινή σεζόν.

Αρχικά ο αγώνας είχε οριστεί την Κυριακή, αλλά η μέρα δεν βόλευε συγκοινωνιακά τους Μυκονιάτες και έτσι μετά από αίτημα τους προς την ΕΠΣΚ και φυσικά συμφωνίας του Πανναξιακού ο αγώνας θα γίνει το Σαββάτο στις 14:00 στη φιλόξενη έδρα του Φιλωτίου, από την οποία οι άνθρωποι της ομάδας είναι πολύ ικανοποιημένοι και σύμφωνα με τα όσα μας επισήμαναν δεν υπήρξε ποτέ σκέψη για την αλλαγή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πανναξιακός ζήτησε αλλαγή στο παιχνίδι με τον ΑΣ Ίου για την κατηγορία της Κ16 και μετά από συνεννόηση με την ΕΠΣΚ και τον ΑΣ Ίου το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26/10. Οι άνθρωποι του Πανναξιακού μας μετέφεραν τις ευχαριστίες τους, τόσο προς τον ΑΣ Ίου που δέχτηκε αυτή την αλλαγή, όσο και προς την ΕΠΣ Κυκλάδων που διευθέτησε το θέμα του ορισμού.

Για κάθε αλλαγή στο πρόγραμμα μείνετε συντονισμένη στο sportcyclades.gr για να ενημερώνεστε έγκυρα και έγκαιρα! 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares