Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019 19:14

Ισοπαλία (1-1) στο Α.Ο. Πάρου - Α.Ο. Μυκόνου για τη πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Ισόπαλος έληξε ο αγώνας του Α.Ο. Πάρου με τον Α.Ο. Μυκόνου για την πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τη πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως η ομάδα της Πάρου 15 λεπτά πριν το τέλος ισορρόπησε τον αγώνα και ισοφάρισε.

Το ματς ξεκίνησε πολύ νωθρά και από τις δύο ομάδες, οι οποίες έψαχναν τα πατήματα τους στο γήπεδο. O A.O. Μυκόνου απείλησε πρώτη φορά με τον Καλογερά στο 24', όμως ο ίδιος ποδοσφαιριστής σκόραρε στο 28΄ με ένα πολύ ωραίο πλασέ το οποίο «κρέμασε» τον τερματοφύλακα του Α.Ο. Πάρου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε, με τον Α.Ο. Πάρου να μπαίνει πιο δυνατά σε σύγκριση με το πρώτο με στόχο να πιέσει και να πετύχει κάποιο γκολ κάτι το οποίο κατάφερε στο Χύσκα στο 76' ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Ιλιάδη, το οποίο και πέρασε κάνοντας σε άδεια εστία το 1-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του ΑΟ Μυκόνου διαμαρτύρονται για την φάση του γκολ καθώς θεωρούν ότι ο Χύσκα έφυγε από θέση οφσάιντ.

Από εκεί και μετά έγινε ελάχιστες φάσεις για να σκοράρει η μία από τις δύο ομάδες.

Η εξέλιξη του αγώνα.

15' Παράλληλη συρτή σέντρα από τον Αμπντούλ, επικίνδυνη, όμως έδιωξαν οι αμυντικοί του Α.Ο. Πάρου.

16' Σουτ από τον Α.Ο. Πάρου λίγο πιο κάτω από το κέντρο του γηπέδου.

24' Μετά από μία πολύ καλή μπαλιά του Δημητρανόπουλου, ο Καλογεράς βρέθηκε μέσα στη μικρή περιοχή του Α.Ο. Πάρου όμως ο τερματοφύλακας του Α.Ο. Πάρου έδιωξε σε κόρνερ.

28' ΓΚΟΛ για τον Α.Ο. Μυκόνου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη πολλή καλή μπαλιά που του έγινε και «κρέμασε» το τερματοφύλακα του Α.Ο. Πάρου.

35' Σουτ από τον Γιουρτζίδη μέσα από τη μεγάλη περιοχή όμως η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς του Α.Ο. Μυκόνου και κατέληξε κόρνερ.

38' Συρτή σέντρα από τον Δημητρανόπουλο ο Ραζάκ θα σταματήσει τη μπάλα όμως ο Σουλιόπουλος θα πάρει το σουτ αλλά καταλήξει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

41' Ο Ραζάκ έκλεψε τη μπάλα και με μια περίτεχνη ενέργεια βρέθηκε στη μικρή περιοχή όμως ο τερματοφύλακας του ΑΟΠ θα μπλοκάρει.

49' Μια καλή εκτέλεση φάουλ από τον Καμπάση, λίγο άουτ.

52' Σουτ από τον Βαρουξή πολύ καλό, ο Χαριστός απέκρουσε στη κλειστή του γωνία.

69' Σουτ του Τσόκα έξω από τη μεγάλη περιοχή.

76' ΓΚΟΛΛΛ Μετά από πάσα ο Χύσκα πήρε τη μπάλα πέρασε και τον τερματοφύλακα και έκανε το 1-1.

79' Εκτέλεση φάουλ ο Γιουρτζίδης έπιασε τη κεφαλιά όμως ο Ιλιάδης έδιωξε σε κόρνερ.

81' Ο Αμπντούλ μπήκε στη μεγάλη περιοχή πάσαρε στον Δημητρανόπουλο όποιος πλάσαρε και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζαράνης με βοηθούς του κ.κ. Ρούσσος Γ., και Γρυπάρης

Συνθέσεις

Α.Ο. Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Χαριστός, Πάπα, Ρέλλας, Μπέτσα, Καμπάσης, Σωτυρόπουλος (66' Τσόκα), Χύσκα (92' Σκιαδάς), Γαβαλάς (93' , Σαρρής, Γιαννούλης, Γιουρτζίδης


Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Ιλιάδης, Κουντουράς, Βαρουξής (69' Δήμας), Καρατζάς, Μπαλλής, Καρφαρίδης, Σουλιόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Δημητρανόπουλος (81' Μπαϊρακτάρης), Ραζάκ, Καλογεράς (53' Δάρας)

 

 

MYKONOS_KROMYDAS_e43d1.jpg

VAMVAKOURIS_1280x120_6870e.png

Untitled-1_9de17.jpg

ROUSSOS_4c805.jpg

PIATSA_85f9a.jpg

MYKONOS_SPEEDEX_1280X720_4d9ec.jpg

KYKLAMINO_1280x120_bf15b.png

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares